Lifestyle

Senki sem találja a macskát a képen: 140-es IQ alatt előre borítékolható a kudarc - te vajon sikerrel jársz?

Megtalálod a macskát a baglyok gyűrűjében?

Hová rejtettük a macskát az ábrán?

Sajnos újabb hideghullám söpör végig hazánkon: egy időre búcsút kell intenünk a kellemesen nyárias időnek, és meg kell barátkoznunk a gondolattal, hogy ismét esős-borongós napok köszöntenek ránk. Mielőtt még teljesen átadnád magad a szomorúság érzésének, tarts velünk egy újabb remek szellemi kalandra! Most következő képrejtvényünk rettentően egyszerűnek tűnik, hiszen "csak" egy macskát kell majd kiszúrnod a baglyok gyűrűjében, de - ahogy az lenni szokott - minden tudásodat latba kell vetned, ha tényleg sikerre pályázol. Ne is tépelődj tovább, nyisd meg galériánkat, és vesd bele magad a móka sűrűjébe!

Nos, ki tudod szúrni a macskát az ábrán? (A jobb minőségű, nagyobb méretű képért kattints ide!)
Kattints a további képekért!

Ezúttal nem egy, hanem három fehér tojás hollétét kell felderítened. Mit gondolsz, menni fog?

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.