Lifestyle

Megtalálod mind a hét különbséget a két ábra között? 145-ös IQ alatt mindenki elhasal ezen az agyafúrt teszten

Noha lassan már időszerű lesz a húsvétra készülnünk, most mégis összpontosítsunk kicsit a múltra, és pörgessük vissza az időt egészen karácsonyig! Jöhet egy újabb zseniálisan rafinált képrejtvény?

Nyisd tágra a szemed!

Egy minden tekintetben rendhagyó forduló után hagyományos módon folytatódik immáron nagymúltú képrejtvény-sorozatunk. Jelenlegi fejtörőnket is Dudás Gergely (alias Dudolf) kiváló sorozatából válogattuk. Jóllehet lassan már időszerű lesz a húsvétra készülnünk, most mégis összpontosítsunk kicsit a közelmúltra, és tekerjük vissza az időt egészen karácsonyig! Készen állsz? Akkor csapjunk is a húrok közé! Ezúttal nem kakukktojás-vadászattal bízunk meg: a feladatot az lesz, hogy megtaláld a különbséget az alant látható két ábra között (a képeket erre a linkre kattintva tekintheted meg nagyobb méretben, illetve kifogástalan minőségben). Most aztán bebizonyíthatod, hogy kivételesen éles érzékekkel, csalhatatlan ösztönökkel és - mindenekelőtt - páratlan sasszemmel rendelkezel! De ne feledd: a siker ára a kemény munka, úgyhogy összpontosíts, nyisd tágra a szemed, igyekezz minden aprónak tűnő részletet kiemelt figyelemben részesíteni! Ha pedig megvagy, lapozz tovább: a következő oldalon a helyes megfejtést is eláruljuk!

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
A fesztiválon nem csupán a nemzetközi filmvilág krémje, de a 36 éves magyar színésznő, Trokán Nóra is tiszteletét tette.
Lifestyle
Az elektromos fogkefék régebben egészen különleges dolognak számítottak, manapság viszont már szinte mind ezeket az eszközöket használjuk fogaink tisztán tartásához.