Lifestyle

Kiszúrod a cseresznyét a képen? Csak a született lángelméknek megy, mindenki más elhasal ezen a cseles feladványon

Ezúttal "csak" egy kakukktojást kell megtalálnod az ábrán, azonban előre szólunk: ez a feladat sem lesz épp fáklyásmenet.

Zárjuk a hetet egy újabb csodás képrejtvénnyel!

A minap érdekes fordulóponthoz érkezett immáron veretes múltú képrejtvény-sorozatunk. A legutóbbi fordulónk alapvetően más volt, mint az előzőek, hiszen korábban még sosem fordult elő, hogy egyetlen ábrán belül öt (!) különböző piciny részletet kellett volna felderíteniük a vállalkozó szellemű játékosoknak. Mi azért őszintén reméljük, hogy nem rettentél meg a kihívástól, összegyűjtötted minden kreatív tartalékod, és végül diadalt arattál (ha kihagytad volna e szenzációs fordulót, a fenti linkre kattintva pótolhatod a súlyos mulasztást). Most egy lényegesen könnyebbnek tűnő, de valójában nem kevésbé dörzsölt fejtörő következik - ha készen állsz, máris mutatjuk. Kattints galériánkra, és indulhat is a következő megmérettetés!

Meg tudod mondani, hogy melyik cseresznyében nincs kukac? (A képet ide kattintva érheted el jobb minőségben és nagyobb méretben.) Ha úgy érzed, megvan a megoldás, lapozz tovább!
Kattints a további képekért!

Ezúttal egy aprócska szívet rejtettünk el az elefántok gyűrűjében. Ki tudod szúrni rövid idő alatt, segítség nélkül?

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Rákkal rossz híreket közölhetnek telefonon. Napi horoszkóp!
Sztárok
Aki viszont szeretne belekóstolni a gasztronómiába, annak kötelező lesz megnéznie ezeket a Lidl videókat, mivel valóban páratlanok.
Lifestyle
Persze először felmerül a nagy kérdés, hogy a pulykatojás egyáltalán ehető-e, és le lehetne-e cserélni a csirketojásokat pulykára?