Lifestyle

Bezár Budapest egyik legkiválóbb étterme

A Pasztell Éttermet a Michelin-kalauz is ajánlotta. Egyelőre nem lehet tudni, hogy a döntés végleges-e vagy a minőségi gasztronómia szerelmesei esetleg reménykedhetnek benne, hogy később újra kinyit a hely.

A fine dining stílust ötvözték a házias ízvilággal

Bezár Budapest egyik csúcskategóriás étterme, a Pasztell - olvasható a hely saját Facebook-oldalán közzétett bejegyzésben. "Éttermünk ajtaja átmenetileg bezárt. Nagyon köszönjük, hogy velünk tartottatok az évek során, reméljük hamarosan újra találkozunk!" - üzente a minőségi gasztronómia szerelmeseinek a Pasztell Étterem csapata.

Az éttermet a Michelin-kalauz is ajánlotta. "A konyhát a rendkívül tehetséges, kreativitás terén lehetetlent nem ismerő Erdei János vezette, fine dining stílusban, de nagyon sok tényleg házias és emlékezetes ízélménnyel, magyar-olasz összefonódással, hiszen nagyon sokat járt stázsolni és együtt alkotni a legendás vicenzai La Peca étterembe" - írta a Pasztellről a We Love Budapest.

A Hauer Cukrászda üzemeltetői a gazdasági környezet vendéglátóiparra gyakorolt hátrányos hatásai miatt – megnövekedett energiaárak és alapanyag árak, csökkenő turizmus és vendégszám - döntöttek a bezárás mellett.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Varga Csaba pótolólagos oxigén és serpák nélkül szeretne feljutni a Himalája 8125 méter magasban található Nanga Parbat csúcsára.
Lifestyle
Gyönyörű júniusi reggelre ébredhettünk ma. Kezdhetnénk így is ezt a cikket, ez azonban sajnos nem igaz.
Fashion&Beauty
Mutatjuk a 2023-as nyári manikűrtrendeket, amelyek között biztosan találsz neked valót.