Lifestyle

2 perces Freud-teszt - töltsd ki és tudd meg, milyen most a lelki állapotod

Az osztrák pszichiáter tesztjéből kiderül, hogy milyen az aktuális érzelmi állapotod.

Válaszolj őszintén

Sigmund Freud zsidó származású osztrák neurológus és pszichiáter, a pszichoanalitikus iskola megalapítója, aki vitathatatlanul a pszichológia - még ma is - kiemelkedő alakja. A lélek rejtelmeit egyszerű és gyors tesztekkel, valamint kutatásokkal is képes volt felfedni, ezek a különlegességek pedig még ma is hatalmas népszerűségnek örvendenek. Hoztunk most egy Freudi villámtesztet, amivel az aktuális érzelmi világod tárul fel. Ragadj egy tollat és egy papírt, majd írd fel a következő nyolc kérdésre a válaszod őszintén. Az utolsó oldalon megtalálod a teszt kiértékelését, ami pontos képet ad jelenlegi lelkiállapotodról. Lapozd fel galériánkat a részletekért!

1. A tengerben lebegsz, mélyen. Mit érzel? 2. Az erdőben sétálsz, majd lenézel a földre. Mit látsz? 3. A fejed felett repülnek a sirályok. Hogy érzed magad ettől? 4. A sivatagban vagy, egy fal áll előtted. Egy kicsi lyuk van rajta, amin ha benézel ott egy oázis. Mit teszel?
Kattints a további képekért!

Amikor egy pár összeházasodik, örök hűséget fogad egymásnak. Manapság azonban tudjuk, hogy ez inkább törekvés, mintsem kötelező érvényű jogi szerződés. Mégis vannak olyan párok, akik szerencsére rácáfolnak a válási statisztikákra és végül tényleg csak a halál választhatja el őket.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.