Lifestyle

Mind az öt fókát megtalálod az ábrán? 140-es IQ alatt mindenki elvérzik ezen a teszten

Képrejtvény-sorozatunk jelentőségteljes fordulóponthoz érkezett.

Most aztán tényleg próbára tesszük a képességeidet

Számtalanszor előfordult már képrejtvény-szériánk során, hogy egyetlen ábrán belül több apró részletet is ki kellett szúrnod. Olyasmire azonban még nem volt példa a játék több évre visszanyúló történetében, hogy egyetlen képen öt (!) kakukktojást kellett volna észrevenned. Most azonban ez a sorsdöntő pillanat is eljött: túlzás nélkül állíthatjuk, hogy sorozatunk igazán jelentőségteljes fordulóponthoz érkezett. Nos, kellően felcsigáztunk? Akkor nem is nyújtjuk hosszúra a bevezetőt: nyisd meg galériánkat, és indulhat is a móka!

Meg tudod találni mind az öt fókát a rozmárok gyűrűjében? A fotót ide kattintva tudod megtekinteni teljes méretben és kifogástalan minőségben.
Kattints a további képekért!

Ezúttal egy aprócska szívet rejtettünk el az elefántok gyűrűjében. Ki tudod szúrni rövid idő alatt, segítség nélkül?

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.