Lifestyle

Mind az öt fókát megtalálod az ábrán? 140-es IQ alatt mindenki elvérzik ezen a teszten

Képrejtvény-sorozatunk jelentőségteljes fordulóponthoz érkezett.

Most aztán tényleg próbára tesszük a képességeidet

Számtalanszor előfordult már képrejtvény-szériánk során, hogy egyetlen ábrán belül több apró részletet is ki kellett szúrnod. Olyasmire azonban még nem volt példa a játék több évre visszanyúló történetében, hogy egyetlen képen öt (!) kakukktojást kellett volna észrevenned. Most azonban ez a sorsdöntő pillanat is eljött: túlzás nélkül állíthatjuk, hogy sorozatunk igazán jelentőségteljes fordulóponthoz érkezett. Nos, kellően felcsigáztunk? Akkor nem is nyújtjuk hosszúra a bevezetőt: nyisd meg galériánkat, és indulhat is a móka!

Meg tudod találni mind az öt fókát a rozmárok gyűrűjében? A fotót ide kattintva tudod megtekinteni teljes méretben és kifogástalan minőségben.
Kattints a további képekért!

Ezúttal egy aprócska szívet rejtettünk el az elefántok gyűrűjében. Ki tudod szúrni rövid idő alatt, segítség nélkül?

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Sztárok
A közkedvelt televíziós első ízben mutatta meg a nyilvánosságnak lányunokáját, Lindát.
Utazás
A Somogy megyei Balatonkiliti határában észlelték a rengést - tudatta a Földfizikai és Űrtudományi Kutatóintézet Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriuma.
Sztárok
Iszak Eszter és Gyurta Dániel február közepén jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják, most pedig meg is érkezett a kis Mirabella, akiről édesanyja posztolt fotót az Instagramon.