Lifestyle

Ezzel a trükkel soha többé nem fogod túlöntözni a növényeidet

Ints búcsút a túlöntözött, haldokló növényeknek. Ezzel a rém egyszerű módszerrel te sem fogod többé kinyírogatni kedvenc zöld barátaidat.

Segítség a fagyasztóból

Nem is gondoltuk volna, hogy az öntözési problémáinkra a választ a fagyasztóban érdemes keresnünk. A trükk lényege ugyanis, hogy öntözőkanna helyett jégkockával hidratálod a virágaidat. Ezzel egyrészt biztosan nem fogod őket túlöntözni, a nehezen locsolható, felakasztott növényeket is eléred majd, másrészt viszont meg is gyorsíthatod a folyamatos, amennyiben te is rengeteg szobanövénnyel rendelkezel. Mutatjuk, hogyan alakítsd át az öntözési szokásaidat a "jégkockázás" segítségével. Részletek a galériában!

Tegyél egy cserépalátétet a növényed alá. A virágföldre kezdésként helyezz el 3 jégkockát (ha több növényt nevelsz közös földben, akkor többet). Várd meg, amíg teljesen elolvadnak.
Kattints a további képekért!

Sokan nem is tudják, de egy filléres, szinte mindenki konyhájában megtalálható fűszerrel könnyedén távol tarthatjuk a kertünkben megforduló betolakodókat, akik rendre tönkreteszik növényeinket és veteményeskertünket egyaránt.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Mérleg szerelmi élete kalandosra sikeredik a következő napokban. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
A walesi hercegné általában ügyesen palástolja érzelmeit a legkülönbözőbb nyilvános eseményeken, de volt egy alkalom, amikor nem tudta tovább kontrollálni forrongó indulatait.
Lifestyle
A Kos ma könnyen rendbe teheti az életét. Napi horoszkóp!