Lifestyle

Ezt tedd reggel a kávédba, hogy azonnal zsírégető funkcióba kapcsolj

Akár az ünnepi időszakban felszaladt kilókat szeretnéd leadni, akár már a nyárra gyúrsz, ez a trükk óriási segítség lehet.

Zsírégetés könnyedén

Tombol a hideg idő, ezért még mindig keveset vagyunk igazán a szabadban, így hát nem csoda, ha az ünnepi időszakban felmászott zsírpárnák továbbra is szorosan ragaszkodnak hozzánk. Ugyanakkor vészesen közeleg a jó idő és vele együtt a strandszezon, szóval minden lehetőséget meg kell ragadnunk, hogy karbantartsuk magunkat. Hoztunk is egy egyszerű és egyben kicsit furcsa módszert, ami állítólag roppant hatásos. A reggeli kávédba mindössze néhány alapanyagot kell belecsempészned, hogy felgyorsuljon a zsírégetés. Lapozd fel galériánkat a részletekért!

A módszer az amerikaiaktól származik, akik azt vallják, hogy rövid időn belül kilókat olvaszt le a különleges kávé. A rossz hírünk az, hogy a tejet sajnos száműzni kell, ám nem kell kétségbeesni, ugyanis van amivel ezt kiválthatjuk.
Kattints a további képekért!

A savanyúságot nemcsak az íze, hanem jótékony élettani hatásai miatt is érdemes beépíteni a mindennapi étrendbe; cikkünkben kifejtjük, mennyi mindent fogsz tapasztalni, ha így teszel!

Leadfotó: 123rf.com

VIA

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...