Lifestyle

Ezt az 5 utazási trendet neked is ki kell próbálnod 2024-ben!

Hidd el, nem te vagy az egyetlen akit az utazási láz már az év elején elkapott. Fogadjunk, hogy az ebédidődet te is a repülőjáratok nézegetésével töltöd, és azt számolgatod, hogy miként tudod a leghatékonyabban kihasználni az éves szabadságodat. Jó hír, hogy ebben az évben is rengeteg lehetőség közül választhatsz.

A top 5 utazási trend 2024-ben

Mit szólnál, ha idén kicsit hosszabbra nyúlna az üzleti utad, vagy körbebicikliznéd Európát? Esetleg jöhet egy hosszú hétvégi csajos kiruccanás? Kattints a galériára és mutatjuk 2024 legjobb utazási trendjeit!

Tartalmas üzleti út Egy üzleti út egyszerre lehet kiváltság és szenvedés is. Bár mindig hálásak vagyunk, hogy lehetőségünk van egy új város megismerésére, de általában több időt töltünk egy irodában meetingekkel, mint a nevezetességek felfedezésével. Éppen ezért idén legyen az a cél, hogy a kötelező feladatok elvégzése után még szánsz néhány napot a kikapcsolódásra. Tehát ahelyett, hogy be- és kirepülnél Párizsból egy háromnapos konferenciára, vegyél ki pár nap szabit pluszban, és csinálj belőle egy tartalmasabb városlátogatást. Kár lenne kihagyni egy ilyen jó lehetőséget, nem igaz?
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf forrás: Marie Claire Australia

Hallottál már a glamping kifejezésről? Ha kíváncsi vagy, mit jelent ez az új trend, vagy arra, hogy hazánkban hol próbálhatnád ki, akkor olvass tovább!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.