Lifestyle

Ezt a gyógyvizes szabályt szinte sose tartják be a fürdővendégek

Aki járt már gyógyvizes fürdőben, az jól tudja, hogy a gyógyvíz minősítésű medencéknél mindig jelzik az ajánlott fürdési időt, ami jellemzően 20-30 perc, ám ezt a szabályt jó, ha a vendégek tizede betartja.

Milyen következményei lehetnek, ha az előírtnál tovább tartózkodunk a gyógyvizes medencében?

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy 20-30 perc gyógyvizes fürdőzés után már mehet is haza a vendég, ugyanis ez az időlimit az egyhuzamban a medencében töltött időre vonatkozik. Fontos a mértékletesség, de némi pihenést követően azonban újra, akár naponta többször is vissza lehet menni a gyógymedencébe. De milyen súlyos következményei lehetnek annak, aki nem tartja be ezt a szabályt? Kattints a galériára és kiderül!

A hosszas gyógyvízben való fürdés vérnyomásproblémákat idézhet elő, mivel a meleg víz jelentősen megterhelő a szívre és a keringési rendszerre. Szélsőséges esetben ez ájuláshoz is vezethet.
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf , forrás: Termal Online

Már nem kell sokat várnunk az év legjelentősebb termálfürdős újdonságára.

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.