A teljes kiőrlésű pirítós magas rostot és összetett szénhidrátot tartalmaz. Ezek lassan emésztődnek, hosszabb ideig segítik a jóllakottságot, és kevésbé emelik a vércukorszintet, mint a fehér lisztből készült kenyerek vagy péksütemények. A teljes kiőrlésű pirítóst számos étellel párosíthatod, többek között: tojással, paradicsommal, avokádóval, túróval, tonhallal mogyoróvajjal, és mézzel.
Teljes kiőrlésű pirítós
A teljes kiőrlésű pirítós magas rostot és összetett szénhidrátot tartalmaz. Ezek lassan emésztődnek, hosszabb ideig segítik a jóllakottságot, és kevésbé emelik a vércukorszintet, mint a fehér lisztből készült kenyerek vagy péksütemények. A teljes kiőrlésű pirítóst számos étellel párosíthatod, többek között: tojással, paradicsommal, avokádóval, túróval, tonhallal mogyoróvajjal, és mézzel.