Lifestyle

Ez száz százalékig bio! - 5 életbölcsesség, melyet a fák taníthatnak neked

Van valami a fákban, amiért az ember szeret felmászni rájuk, leheveredni a lombkoronájuk alá, vagy egyszerűen csak csodálni őket. De mi lehet az, ami ilyen "vonzó" bennük? Mi azt mondjuk, hogy - bármennyire is furcsán hangzik - a bölcsességük. Cikkünkből kiderül, mit taníthatnak neked, ha elég fogékony vagy rá!

Légy türelmes!

A fák lassan, de biztosan növekednek, nem rohannak, nem sietnek sehova. Akár egy ráérős, bölcs öregember, aki tudja, hogy a percek, az órák, a napok annak dolgoznak, aki képes a türelmes várakozásra. Végy te is példát a fákról: szállj ki néha az őrült mókuskerékből, és ne siettesd azt, aminek még nincs itt az ideje. Lassíts le, légy türelmesebb!

Légy erős!

Bár vannak olyan fák, melyeket a hatalmas vihar képes kettétörni, a legtöbb azonban évtizedekig, évszázadokig állja az eső, a napsütés és a szél "ostromait". Legközelebb, ha te is olyan helyzetbe kerülsz, ami nagy erőbefektetést igényel, gondolj a fákra, és ne omolj össze a teher súlya alatt. Ami nem öl meg, az megerősít!

Légy büszke!

Minél feljebb, a napfény és a fény felé – ez a fák jelszava. Egyenesen, szinte megállíthatatlanul nőnek, és büszkén állnak, "ünnepelve" saját magasságukat és szépségüket, ezt mindenképpen érdemes eltanulnunk tőlük. Ne félj felvállalni önmagad, tudd, hogy mik az értékeid, és légy büszke rájuk – törj megállíthatatlanul előre!

Fotó: wildernesstorah.org

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Futótűzként terjed a közösségi oldalakon egy feladvány - azt állítják, aki képes megoldani, az nagy valószínűséggel pszichopata.
Lifestyle
Mindenkivel előfordult már, hogy majd összeestünk az éhségtől, és beszaladtunk az első gyorsétterembe, ami az utunkba került. Ilyenkor általában szószt is kérünk a krumplihoz vagy csirkefalatokhoz.
Lifestyle
Szerencsés fejezet veszi kezdetét a Vízöntő életben. Napi horoszkóp!