Ez a sorozat garantáltan rögtön beszippant! Ma indul A Búra alatt a TV2-n

Stephen King nagy sikerű regényének televíziós adaptációja végre megérkezett! A hazai nézőknek nem kell tovább várniuk: A Búra alatt ma este dupla résszel debütál a TV2 képernyőjén.

Ma este a TV2-n is leereszkedik az a bizonyos Búra, amely 976 embert zár el a külvilágtól egy Chester’s Mill nevű Maine állam-béli kisvárosban, és amely tévénézők tízmillióit szögezte a képernyők elé az elmúlt hónapokban világszerte.

Rekordott döntött

A Stephen King regényéből készült széria, amely az Egyesült Államokban és Németországban is rekordokat döntött, 21.35-kor dupla résszel debütál a csatornán.

A Búra alatt, amely a CBS amerikai csatorna legsikeresebb nyári sorozatpremierje volt 1992 óta, a könyvhöz képest igazi meglepetéseket ígér. A szerző a saját honlapján harangozta be a változásokat, amelyeket az alkotók a képernyős adaptációban eszközöltek, ám azt is hozzátette, ezek a módosítások csak izgalmasabbá tették a misztikus thriller-sorozatot.

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Ugyan jelenleg még az Egyesült Államokban is az első évadot láthatják a nézők, a sorozat első szériájának sikere után az alkotók megállapodtak a második évadról is, amelynek első epizódját maga Stephen King írja, és amelyet 2014 nyarán mutatnak majd be a tengerentúlon.

Rejtély és romantika

A Stephen King regényére alapuló A Búra alatt egy tipikus amerikai kisvárosban játszódik, amelynek lakói egy nap különös jelenségre ébrednek. Elképesztő gyorsasággal egy rejtélyes erőmező, egy láthatatlan búra ereszkedik le a településre.

A pánik azonnal eluralkodik az embereken, ám a megpróbáltatások sora csak most kezdődik számukra. Teljesen elszigetelődnek a civilizációtól és a láthatatlan Búrát sem belülről, sem kívülről nem lehet megsemmisíteni. A csapdába esett városlakóknak így hát fel kell fedezniük a búra eredetét, és létezésének célját, a bezártság azonban mindegyikükből a legrosszabbat hozza elő…

Oldalak

Szólj hozzá Te is!