Ez a nő annyira spúr, hogy nem költ vécépapírra és a szemetesből kukázott vacsorát a vendégeinek

Olyan fukar, hogy 1998-ban vett magának utoljára új alsóneműt.

A New York-i Kate Hashimoto a TLC Extrém fukarság című műsorában osztotta meg a takarékos életmódra vonatkozó tippjeit, és azt, hogy hogyan boldogul havi 200 dolláros költségvetéssel (ez itthon nagyjából 62 ezer forint). – olvasható a Sun oldalán

A műsorban elmondta: „Három éve élek New Yorkban, bár a legdrágább város, ahol élek, találtam módot a spórolásra.”

„Ha pénzt kell költenem, megpróbálom elkerülni, igyekszem a lehető legkevesebbet fizetni."

Kidobott bútorokból rendezte be otthonát

Az okleveles könyvelő, Kate azt mondja, hogy soha nem fizetett bútorokért, és nem bánja, ha emiatt az útszélén hagyott lomokból kell új kiegészítőt szereznie.

Az ágya régi jógaszőnyegekből áll halomba rakva. A kanapéja ugyancsak a lomtalanításból megmentett párnákból és ágykeretből áll.

Azt mondta: „Úgy rendeztem be az otthonomat, hogy az utcán összeszedtem a kidobott bútorokat. Így megtakarítottam néhány ezer dollárt a bútorokon."

Ha pedig a ruhatáráról van szó, Kate büszke arra, hogy nyolc év alatt nem vett magának semmi új ruhát, és hozzátette: „Legutóbb 1998-ban vásároltam fehérneműt ."

Továbbá feliratkozott több olyan hírlevélre, ahol ingyen juthat hozzá különböző használati cikkekhez, például kozmetikumokhoz, fogkrémhez és más egészségügyi termékekhez. „Nagy rajongója vagyok az ingyenes mintáknak."

A főzést is kerüli, hogy ne verje magát költségekbe

Kate furcsa módon a főzést is kerüli, hogy spóroljon az árammal. Elismeri, hogy mosogatógépét és sütőjét tárolónak használja.

Ruháit a zuhany alatt mossa, és három éve nem használta a mosógépét.

Kate olyan szorosan tartja zárva a pénztárcáját, hogy még WC-papírt sem hajlandó venni. A TLC műsorában azt mondta: „Nem használok WC-papírt, csak vízzel és szappannal mosom le magam."

De arról is ismert, hogy újrahasznosítja a nyilvános illemhelyek papírtörlőit: „Ha egy nyilvános fürdőszobában szárítom a kezeimet, akkor kiszárítom azokat a papírokat, amelyekbe megtöröltem, így megtartom és újra felhasználom őket." - magyarázta.

Lapozz a cikk folytatásáért!

Oldalak

  • 1
  • 2
Címkék: