Ez a karmikus sorsunk a csillagjegyünk alapján - tudd meg a tiéd

Mit cipelsz magaddal a hosszú úton és mi a feladatod? Olvass tovább, a csillagok állása erről is árulkodik.

KOS

Feladatod, hogy gondoskodhass másokról, segítsd őket az úton, hogy a lehető legjobbat hozzák ki magukból. Tökéletesen passzolnak hozzád a szociális tevékenységek, így a karácsonyi időszakban még inkább fontos erre nagy hangsúlyt fektetned. Akkor sem adod fel az értékrended, amikor már senki nem bízik a változásban.

BIKA

Te olyan ember vagy, aki mindenről szeret tudni. Egyszerűen nyughatatlan, tudásra szomjas személy vagy, aki ha kell, ha nem nyomoz mások után. Szeretsz pletykálkodni, új információkat gyűjteni, ugyanakkor tanulni is. Ha kicsit elengeded azt, hogy mások mit gondolnak, vagy miket mondanak rólad, akkor sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb leszel.

IKREK

Remek a megfigyelőképességed, jók az érzékeid és az intuícióid. Általában minden beigazolódik, amit "megjósolsz". Hallgass továbbra is a megérzéseidre, hiszen ez a te utad, mindent úgy alakít majd a sors, ahogy neked jó.

RÁK

Nagyon határozottan követed céljaidat, szinte semmi sem tántoríthat el tőlük. Annyi fontos, hogy ez ne menjen az egészséged, vagy éppen más kárára. Néha lassíts, pihenj meg, majd ha ez megvolt folytathatod a hajtást.

Lapozz a cikk folytatásáért!

gömb tenger naplemente

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: 123rf.com

Oldalak