Hétvégi ebédekhez az egyik legjobb konyhai eszköz, a rakott ételeket ugyanis szinte mindenki szereti. Egy kerámiából készített hőálló edényben a pásztorpitétől az erdélyi rakott káposztán át a franciák rakott krumplijáig, a tartiflette-ig bármi készülhet, akár tésztaételek, egyben sült húsok és sütemények is. Ha a kerámiatál szépen díszített, a fogás a sütőből egyenesen az asztalra kerülhet, és attól sem kell tartani, hogy közben kihűl az étel – a vastag kerámia ugyanis jól tartja a hőt.
4/4
Fotó: Pinterest
Video Kiemelkedő női teljesítmények, neves sztárvendégek - Hetedszer ünnepeltük az Inspiráló Nőket
Hőálló kerámiaedény
Hétvégi ebédekhez az egyik legjobb konyhai eszköz, a rakott ételeket ugyanis szinte mindenki szereti. Egy kerámiából készített hőálló edényben a pásztorpitétől az erdélyi rakott káposztán át a franciák rakott krumplijáig, a tartiflette-ig bármi készülhet, akár tésztaételek, egyben sült húsok és sütemények is. Ha a kerámiatál szépen díszített, a fogás a sütőből egyenesen az asztalra kerülhet, és attól sem kell tartani, hogy közben kihűl az étel – a vastag kerámia ugyanis jól tartja a hőt.