Hirdetés

Ez a 10 hiba is sikertelenné teheti a fogyásod

Mindent megteszel azért, hogy fogyj, mégsem jön az eredmény? Akkor talán mégsem hozod ki magadból a maximumot. Íme, a korábbi fogyásmumus lista folytatása!

Mindent megteszek vagy mégsem?

Emlékszel még a lista első részére? Nem fogysz, pedig mindent megteszel? Ez a 10 dolog lehet az oka című cikkben már elolvashattál tíz "diéta-stop" tényezőt, mint például a vízivás elhanyagolása, a kevés zöldségfogyasztás, a nem elegendő mozgás.

És ahogy ígértük, most nézzünk még 10 dolgot, amin a fogyásod sikere múlhat!

1. ) Túl nagy ruhákat hordasz

Igaz, hogy a bő ruhák nagyon kényelmesek, de sokkal nagyobbnak mutatnak. Nem azt mondjuk, hogy hordj latexet, de azért érdemes az alakodnak megfelelő méretű ruhát viselned. Apró ruhatrükkökkel pedig odairányítanod a figyelmet, amelyik testrésszel meg vagy elégedve. Amikor reggel megteheted, egyből bújj valami sportosba, hogy mozgásra motiváld magad, így biztosan hamar eléred a kívánt súlyt.

2.) Diétán vagy, de, nos, csak egy kicsit...

Ha van egy fogyási ütemterved és edzéstervet, akkor tartsd magad hozzá. Nem érdemes elcsábulni néha-néha, mert hátráltathat az eredményeid elérésében. És sajnos, ha nem jönnek a várt eredmények, az nagyon demotiválttá tehet. Ha kitűztél valamit, akkor keményen tartsd magad hozzá, és nem, nem férhet bele egy kicsi sem - nem, nem. Ha már elérted a célt, akkor az egészségtudatos táplálkozásban a középút a megfelelő, de diétában fontos a szigorú következetesség, ha fogyni akarsz.

3.) Imádod a salátán az önteteket és feltéteket

Hiába a saláta az egyik legegészségesebb étel, semmit sem ér, ha telepakolod baconnel, guszta sajtkockákkal, ezersziget öntettel és krutonokkal. A diétásnak induló vacsorádból egy kalóriabomba főételt kreáltál - este 8 órakor. Mit gondolsz, hova landol az a sok plusz kalória, amit nem tudsz elégetni?

Folytatás a következő oldalon!

Fotó: womenshealthmag.com, popsugar.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!