Éves szerelmi horoszkóp a Levegő jegyűeknek

Ha te is kíváncsi vagy, hogy mire számíthatnak szerelmi életük terén az Ikrek, a Vízöntők és a Mérlegek az idei évben, akkor olvasd el a Levegő jegy szülötteinek 2013-as szerelmi horoszkópját!

Vízöntő
Ha párkapcsolatban élsz, akkor készülj fel arra, hogy az idei év során kisebb súrlódásokra, vitákra kerülhet sor, sőt a nyár közepén egy nagyobb krízis is várható, ám nem kell megijedned, ha őszintén közeledtek egymáshoz, akkor könnyedén meg tudjátok oldani a problémáitokat. Az év vége igazán romantikus és meghitt fordulatokat tartogathat, életed egyik legszebb időszaka elé nézel. Ha szingli vagy, akkor az idei év igazán izgalmasan és zsúfoltan fog telni, hisz többször is olyan helyzetbe kerülhetsz, hogy akár két vasat is tarthatsz a tűzben. A 2013-as év két legfontosabb jelszava az időzítés és az önbizalom, hisz egy sikeres kapcsolat sokszor ezen a két tényezőn múlhat. Mielőtt komolyabban megismernétek egymást, fontos, hogy magadat is megismered. Ha kellő önbizalommal, öniróniával és humorérzékkel rendelkezel, nem lesz olyan kínos szituáció, melynek ne tudnád a pozitív oldalát nézni. Ez a könnyedség nemcsak javadra válik, de a pasik is vonzónak tartják a laza, vidám és felszabadult személyiségedet.

Ikrek
Szerelmi életedben minden szerencsésen alakul az idei esztendő során, mindössze arra kell ügyelned, hogy megtaláld a tökéletes egyensúlyt a munka és a magánélet között, hisz néha összemosódik nálad ez a két terület és ez minden apró problémád forrása. Ha ezt az csekély zavaró tényezőt is sikerül kiiktatnod, akkor életed egyik legkiegyensúlyozottabb éve vár rád, amikor minden álmod és vágyad teljesülhet, megszabadulsz a régi korlátoktól és a féltékenységedet is sikerül legyűrnöd. Ha egyedülálló vagy, akkor számodra 2013 az ismerkedés éve lesz. Mielőtt belevágnád egy komolyabb kapcsolatban, mindenképpen igyekezz megtalálni a valódi énedet, próbálj meg egy kis ideig csak önmagadra és a távlati céljaidra fókuszálni. Hidd el, ha ráébredsz, hogy mit is keresel valójában és átalakítod az álompasiról eddig alkotott elképzeléseidet, sokkal könnyebben rábukkanhatsz életed szerelmére.

Mérleg
A 2013-as év elejére a csapongó érzelmek lesznek a jellemzőek, többször lehet távolságra szükséged, hogy lásd, mit is szeretnél valójában. Fontosnak tartod, hogy végre egy olyan férfi mellett tud elkötelezni magadat, aki mindig ott áll melletted, őszintén válaszol és a személyiségfejlődésedben is segít, magyarul jobb embernek érezheted magad mellette. Ha tényleg az idilli boldogsága vágysz, akkor le kell zárnod végleg a múltad, meg kell bocsátanod önmagadnak és a múltbéli partnereidnek is a hibákért. Ha nem fojtod el az érzelmeidet és végre feldolgozod a régi sérelmeket, akkor végre megbékélsz és a boldogságra tudsz koncentrálni. Ha ezt mind sikerül megvalósítanod, akkor nyugodt tempójú, de jelentős változásokat tartogató hónapok várnak rád az év második felében, ami sokkal közelebb hozhat jelenlegi partneredhez, sőt kifejezetten jót tehet az épülőfélben lévő kapcsolatotoknak is.

Ha érdekel az asztrológia, akkor olvasd el a Levegő jegy általános horoszkópját is a 2013-as évre!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!