Lifestyle

Éves horoszkóp 2023: A Vízöntő életében nagy károkat okozhatnak az átgondolatlanul meghozott döntések

Mi vár a Vízöntőre 2023-ban? Mutatjuk!

Éves karrier horoszkóp

Általában a saját utadat járod, de a Mars évében óvakodnod kell az önfejűségtől. A hirtelen és átgondolatlanul meghozott döntések nagy károkat okozhatnak az életedben. Márciusban gondolkodj el a karrier terveiden, hogy valóban arra haladsz-e amerre eltervezted? Most is remekül működik az intuicíód, hallgass a megérzéseidre és ne hagyd, hogy mások befolyásolják a döntéseidet. Adj hangot a saját véleményednek, de ne ragaszkodj rögeszmésen a saját meglátásaidhoz. Ellenkező esetben könnyen konfliktusba kerülhetsz a kollégáiddal. Remek pénzügyi befektetésekre találhatsz, amelyek révén akár plusz bevételre is számíthatsz. De újítások bevezetésével és a munkamódszereid megreformálásával is növelheted az anyagi helyzetedet. A többi csillagjegyre vonatkozó éves karrier horoszkópot ide kattintva olvashatod el!

Éves egészség horoszkóp

A Mars évébe lépve, az élet még nehéznek tűnhet számodra, de amint márciusban a Szaturnusz jegyet vált, az életed legtöbb területén szerencsés változásokkal számolhatsz. Ez nagyon jó hatással lesz mind a hangulatodra, mind az egészségedre. A 2023-as évben hatalmas energiákat mozgathasz, ami nemcsak fizikailag, de lelkileg is próbára tehet. Jó hatással lehetnek rád a különféle alternatív módszerek, a reiki, a meditáció. A legfontosabb, hogy legyen ritmusa az életednek, ha kicsúszik a kezedből az irányítás, akkor migrénnel és szédüléssel kell számolnod. Az időjárási frontok is jobban megviselhetnek, mind eddig, ezért is fontos a belső egyensúly megteremtése. A többi csillagjegyre vonatkozó éves egészség horoszkópot ide kattintva olvashatod el!

Éves szerelmi horoszkóp

A Mars éve viszonylag csendesen indul számodra, már ami az érzelmi életedet illeti. Három éve a jegyedben járó Szaturnusz márciusban jegyet vált és alaposan felveri az állóvizet. Kénytelen leszel többet foglalkozni a párkapcsolatoddal, ellenkező esetben végleg kihűlhet a kapcsolatod. El kell ismerned, hogy amíg a munka és a karriered kötötte le a figyelmedet, a párod mindenben melletted állt és támogatott téged. Talán kár lenne egy ilyen kapcsolatot feláldozni a kissé önző terveid miatt. Próbáljátok meg rendbe hozni a dolgokat, szervezzetek közös programokat, most erre lenne a legnagyobb szükségetek. Ha egyedülálló vagy márciustól egyre inkább azt érezheted, hogy vágysz egy megbízható társra, családra. Csak, hogy ehhez fel kell adnod a szabadságodat és a függetlenségedet, készen állsz erre? Márciusban nagy esélyed lesz az igazira, de komoly kompromisszumot kell vállalnod érte. A többi csillagjegyre vonatkozó éves szerelmi horoszkópot ide kattintva olvashatod el!

Az asztrológia hagyományai szerint minden évet egy bolygó ural. Az adott évben az uralkodó bolygó tulajdonságai felerősödhetnek és a bolygó természetének megfelelő események és feladatok várhatóak mind a személyes életünkben, mind pedig a világban. A 2022-es év uralkodó bolygója a Jupiter volt, a 2023-as év pedig a Mars éve lesz, amikor a cselekvés veszi át a hatalmat.

Illusztráció: Szeiler Kíra/Femcafe: Unsplash, Pexels, 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Visszafogott, elegáns, mégis sikkes és nagyon csinos – talán ezekkel a szavakkal lehetne a leginkább jellemezni Ránija királyné meseszép kék ruháját, ami természetesen remekül állt a jordán király...
Fashion&Beauty
Elsőre úgy tűnhet, hogy Katalin hercegné kedvenc frizuráját bonyolult elkészíteni, azonban egy meglepően egyszerű praktikának köszönhetően pillanatok alatt megvalósíthatod te is – ráadásul nem is...
Lifestyle
Ha felismered az elrejtett állatot ebben az új optikai illúzióban, az azt jelenti, hogy egy született vezető vagy, különösen a munka terén.