Lifestyle

Lefagyott a sokktól a családanya, amikor meglátta, milyen élőlény fészkelte magát a karácsonyfájába

Eredetileg nem számított ilyesfajta izgalmakra az ünnepi időszakban, de ha már így alakult, a közösségi oldalán is megosztotta a furcsa kis betolakodóról készült felvételt.

Erre végképp nem számított

Ordas közhely, de azért mégis érdemes rá odafigyelni: karácsonykor bármi megtörténhet. Nincs is meghittebb, kellemesebb és szórakoztatóbb ünnepi foglalatosság, mint fenyőfát díszíteni. Ilyenkor az ember nem csupán az egész éves gőzt eresztheti ki nagyszerűen, de akár még kreatív késztetéseit is kiélheti - arról nem is szólva, hogy a karácsonyfa ízléses és stílusos feldíszítésével a családjának is elmondhatatlanul sok örömet okozhat. De mi a helyzet akkor, ha épp az ünnepnek ez a legszebb, leghangulatosabb epizódja fordul valóságos rémálomba?

Jó, ez talán enyhe túlzás, de tény, hogy valósággal megrökönyödött az a gyanútlan családanya, aki nemrég egy titokzatos betolakodót fedezett fel az illatos fenyőfa-ágak sűrűjében. Első megdöbbenésében azt sem tudta, mitévő legyen, de szerencsére nem habozott túlontúl sokáig: előkapta az okostelefonját, és megörökítette a váratlan látogatót az utókor számára.

Fotó: 123rf

Kíváncsi vagy, milyen élőlényt pillantott meg a nő a karácsonyfa ágai között? Lapozz, azonnal kiderül!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Valószínűleg te is álmodoztál már tökéletes, hófehér mosolyról, melyre rengeteg házi praktikát találhatunk az interneten. De vajon mind biztonságos?
Lifestyle
A kutyái már lefekvéskor nyugtalanok voltak, de ő nem vett róla tudomást. Csak másnap reggel derült ki, hogy miért viselkedtek furán az ebek.
Lifestyle
Nem kell többet a kertet ellepő kártevőktől tartanod, ha ezt az olcsó, két összetevős "csodasprayt" használod a növényeiden.