Lifestyle

Éves horoszkóp 2023: A Bika komoly érzelmi válsággal, változásokkal és kihívásokkal szembesülhet

A 2023-as év a Bika számára nehézségeket tartogat, ám ha jól veszi az akadályokat, egészében véve egy boldog esztendő vár rá.

Éves karrier horoszkóp

Nem szereted a változásokat, ezek pedig most elkerülhetetlenek lesznek a 2023-as évben. A Mars éve a pénzügyeidet veszi nagyító alá, ezért most elsősorban az anyagiak előteremtése kíván majd tőled több energiát. Bár alapvetően jó lehetőségek mutatkoznak, de gyakran adódhatnak olyan helyzetek, amikor szorosabbra kell húznod azt a bizonyos nadrágszíjat. Nem várt nehézségek adódhatnak hitellel, kölcsönökkel, de akár a gyermeked kapcsán is többlet kiadásokkal számolhatsz. Túlzott maximalizmusod azonban átlendít a mélypontokon és sikeresen stabilizálhatod az anyagi helyzetedet. Amennyiben munkahely váltáson gondolkodsz, akkor nagy eséllyel megtalálhatod azt az állást, ahol elég pénzt tudsz keresni ahhoz, hogy kielégíthesd a vágyaidat. A többi csillagjegyre vonatkozó éves karrier horoszkópot ide kattintva olvashatod el!

Éves egészség horoszkóp

Nehezen tudsz ellenállni a finom falatoknak, ez a Mars évében sem lesz másként. Falánkságod főleg az év első felében törhet rád, ez viszont okozhat kisebb súlygyarapodást. Márciustól a Szaturnusz jegyváltása kihívásokat hozhat, amelyek szinte sokk hatásként érhetnek. Köztudomású, hogy nem igazán rajongasz a változásokért, ezek a helyzetek még inkább hajlamosíthatnak arra, hogy evésben vezesd le a feszültségeket. A 2023-as esztendő jó tanácsa számodra a mértékletesség, nemcsak a felszaladó súlyfelesleg miatt, hanem az egészséged miatt is. Nagyon hasznos lenne számodra időnként a böjt és a méregtelenítés. A többi csillagjegyre vonatkozó éves egészség horoszkópot ide kattintva olvashatod el!

Éves szerelmi horoszkóp

A 2023-as évet nagy lendülettel indítod, minden energiádat a munkádba fekteted. Így nem csoda, hogy alig marad időd az érzelmi életedre. Be kell látnod, hogy a munka és a pénzkereset nem töltheti ki az egész életedet. Május végére komoly érzelmi válsággal szembesülhetsz, ha hagyod kihűlni a kapcsolatodat. Törődj többet a pároddal, szervezz romantikus együttléteket, ekkor újra fellobbanhat az a tűz, amely egykor összehozott benneteket. Ha keresed a párod akkor a legszebb hónapod a május lehet, ekkor járj nyitott szemmel. Különleges kisugárzásodnak köszönhetően bevonzhatod azt a partnert, aki az igazi társad lehet. A többi csillagjegyre vonatkozó éves szerelmi horoszkópot ide kattintva olvashatod el!

Illusztráció: Szeiler Kíra/Femcafe: Unsplash, Pexels, 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Immáron 10. alkalommal ítélték oda a Televíziós Újságírók Díját a legjobb tévés produkcióknak, műsorvezetőknek és televíziós színészeknek. A rangos kitüntetést ezúttal is a hazai sztárvilág...
Fashion&Beauty
Hamarosan felvehetjük a rövidnadrágokat, de ha érdekel, hogy melyik fazon lesz a divat idén, akkor nézd meg a cikkvégi galériánkat!
Home&Design
Két mexikói testvér nagyot álmodott és az egy szem szobanövényükből mára milliárdos értékű vállalkozást kreáltak.