Lifestyle

Éves horoszkóp 2023: Az Ikrek életében nagy szerelmi törés következhet, de az egészségükre sem árt odafigyelni

Az Ikreknek lassan indul az év, de 2023 sok mindent tartogat számukra!

Éves szerelmi horoszkóp

Lassan indul számodra a Mars éve, de tavasz végére kirobbanó formában leszel, intenzív társasági életre lelhetsz. Rengeteg új ismeretséget köthetsz, amelyekből akár komoly barátságok is szövődhetnek. Nyáron felerősödhet a függetlenségi vágyad, nehezebben viseled a kötöttségeket. Ez komoly problémát okozhat a kapcsolatodban, ha nem tudjátok megbeszélni, akár a kapcsolat végét is jelentheti. Ha egyedülálló vagy akkor nagy eséllyel júliusban találhat rád a szerelem, persze csak, ha készen állsz rá. Augusztusban hatalmas szenvedélyek tombolnak köztetek. Novemberben kerülhet sor egy komolyabb beszélgetésre.

Éves egészség horoszkóp

A 2023-as esztendőbe lépve a jegyedben már több hónapja visszafelé haladó Mars több energiát kíván tőled a mindennapokban. Ez az aktívabb tempó kimerültséghez vezethet. Az egész évre jó tanács, de különösképpen az év első három hónapjában elengedhetetlen a rendszeres mozgás és a vitamindús étkezés. Levegős jegyként mentálisan is nagyon aktív vagy, éjjel-nappal jár az agyad, ezért nagyobb gondot kell fordítanod a megfelelő mennyiségű alvásra és pihenésre. Legalább napi nyolc órai alvásra van szükséged. A napi folyadékmennyiségre is figyelj oda, kerülve a szénsavas, cukrozott italok fogyasztását.

Éves karrier horoszkóp

A 2023-as év számodra a kapcsolatokról és az új lehetőségekről fog szólni, amelyeket vétek lenne kihasználatlanul hagyni. A Mars éve sok meglepetést és változást tartogat számodra, amelyek új munka, új kapcsolatok, külföldi utazás révén jöhetnek szembe veled. Sikereid nagy része azon fog múlni, hogy milyen kapcsolatokkal rendelkezel, kit ismersz, ezért nem árt felelevenítened azokat a kapcsolataidat, amelyekből profitálhatsz. Azonban arra figyelned kell, hogy ne forgácsold szét az energiádat, ha belekezdesz valamibe, azt próbáld meg befejezni, ugyanis hajlamos vagy több mindenbe belefogni egyszerre. Ősszel érdemes lenne szakmai téren továbbképezned magad, mert ennek a későbbiekben nagy hasznát veszed. Szorgalmadnak köszönhetően az év végére jelentősen javulhat az anyagi helyzeted.

Illusztráció: Szeiler Kíra/Femcafe: Unsplash, Pexels, 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...
Fashion&Beauty
Rengeteg új nadrágtrend látott napvilágot a napokban. A kengyeles cicanadrágok például fénykorukat élik, de egy másik darab is visszajött a divatba.
Fashion&Beauty
Néha napján mind szeretnénk ragyogó, sima és rendezett frizurát – ennek leggyorsabb módja pedig a hajvasalás. Viszont, ha nem megfelelő módszerrel, illetve túl gyakran vasaljuk hajunkat, óriási...