Kristálytiszta minden cseppje - alumíniumdobozos ivóvizet jelentettek be

Azonnal igent mondott az új magyar vízre Eva Mendes.

Ehhez a szenzációhoz világsztár dukál! Különleges, formabontó, egyedülálló, és nem utolsó sorban környezetbarát termékkel robbant a prémium minőségű vizeket palackozó márka. Az új magyar vízre az amerikai filmsztár Eva Mendes azonnal igent mondott.

Egy csipetnyi Hollywood-i csillogás

Eva Mendes lett az arca az új, magyar, aludobozos víznek. Páratlan szűrési technológiával készült, és 250- és 500 ml-es alumíniumdobozban kapható kristálytiszta duplán szűrt ivóvízzel lép piacra.

A kristálytiszta szűrt ivóvíz egy csipetnyi Hollywood-i csillogásról is szól, mivel a nemzetközileg ismert amerikai színésznő, Eva Mendes a víz arca. Az Oscar-díjra jelölt Ryan Gosling felesége köztudottan odafigyel az egészségére. Naponta sportol, hidratál és az életéből szinte már teljesen kiiktatta a műanyagokat. Karizmája és elkötelezettsége tükrözi a márka értékeit, így még vonzóbbá téve azt a fogyasztók számára világszerte.

A víz kategóriája a Föld legnépszerűbb fogyasztásra kész (RTD, „ready-to-drink”) itala címét birtokolja. Ez a kategória most forradalmi átalakulás előtt áll, hiszen a FloeWater az új termékével az aludobozos vízzel kész újradefiniálni az italgyártás szabályait.

A márka korszakalkotó újdonságot is beépített a vízkezelésébe: a maga nemében első innovációval, az úgynevezett CrystalTower-eljárás segítségével egy eddig soha nem látott szintre emeli a vízkezelést.

Szénsavas és szénsavmentes verzióban is

„Az aludobozos kristálytiszta víz bevezetése az idei évünk egyik legmeghatározóbb és legizgalmasabb termékinnovációja, hiszen egy forradalmian új szűrési technológiát alkalmazunk, az előrecsomagolt kiszerelésnek köszönhetően pedig egy új kategóriába lépünk. Arról nem is beszélve, hogy egy valódi Hollywood-i sztár, az elbűvölő Eva Mendes lett a márka arca” – mondta el Popovics Adrienn marketingigazgató.

Az ital 250 ml-es és 500 ml-es végtelenszer újrahasznosítható, BPA-mentes belső bevonatú alumíniumdobozban, szénsavas és szénsavmentes verzióban, megfizethető áron kapható. A különleges dobozdesign mellett sem lehet szó nélkül elmenni: a megszokott átlátszó csomagolás helyett a doboz kék és arany színekben pompázik, és egy bálnát ábrázoló illusztrációval idézi meg az óceánok varázslatos – ezzel együtt megóvandó – élővilágát.

Az új magyar víz június közepétől kapható és mindenhol feltűnik majd Eva Mendes, kezében az új aludobozos szűrt ivóvízzel.

Lead fotó: Unsplash /David Becker/

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Valószínűleg te is sokszor hallottad már, milyen fontos a folyadékbevitel a nyári hőségben, de gondoltad volna, hogy az sem mindegy, milyen ételeket fogyasztasz ilyenkor?
Sztárok
A nyár végén már meg is születhet Justin és Hailey Bieber első közös gyermeke. Előbbi már jó ideje hangoztatta, hogy szeretne egy babát.
Sztárok
A TV2 még nem erősítette meg a pletykákat, de többen már elkezdték kisakkozni, hogy kik lehetnek majd a Farm VIP szereplői.