Lifestyle

Háromgyerekes családanya az Év Női Cégvezetője - A gála végén se hitte el

Csak a céges karácsonyi ünnepségen mondta el a kollégáinak - ez volt Ruff Gabriella ajándéka a többieknek. A nyolcadik Bizalom Gálán hét kategóriában osztották ki a sikeres cégvezetőknek járó elismerést.

Gála

Az Év Női Cégvezetője díjjal elismert vállalkozó, Ruff Gabriella még a gála végén is nehezen hitte el, hogy ő kapta meg a rangos elismerést.

”A cég vezetése mellett komoly kihívást jelent a klasszikus női szerepekben való helytállás. Három gyereket nevelek, háztartást vezetek. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy a vállalkozói lét mellett tettem le a voksom” – nyilatkozta Gabriella, aki szerint az elismerés nem feltétlenül csak őt illeti. „Hétfőn van a céges karácsonyi ünnepségünk, ott mondom el a kollégáimnak, hogy hoztam nekik egy ajándékot. Hiszen ez a siker leginkább róluk szól” – magyarázta a Corinthia Hotel nagytermében tartott gálát követően.

A Bizalmi Kör Vezetői klubja által rendezett díjátadón már a kezdés előtt egy órával sem lehetett volna egy tűt sem leejteni, az elegáns estélyikben és szmokingokban megjelent üzletasszonyok és üzletemberek izgatottan beszélgettek, mobiloztak és pezsgőztek. Köztük volt Liptai Claudia is, aki természetesen férjével, Pataki Ádámmal érkezett, de feltűnt a helyszínen az olimpiai bajnok edző, Shane Tusup is. Aztán kezdetét vette a gála, aminek a műsorvezetője Köböl Anita, az ATV népszerű műsorvezetője volt. Ő egy gurulós bőrönddel érkezett a rendezvényre, a ruhája azonban mindenkit elkápráztatott.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
A balayage igen népszerű festési technika, azonban nemrégiben igen populáris lett a kistestvére, a foilayage.
Home&Design
Az év kültéri trendeket bemutató mottója bőségről árulkodik: még több könnyedség, még több szín és még több elegancia.
Lifestyle
A Mérleg fantasztikus lehetőségeket kap az élettől. Napi horoszkóp!