Fontos bejelentést tett az Európai Unió, így változnak a banki átutalások innentől

Az Európai Unió Tanácsa bejelentette, hogy milyen változások lesznek a banki átutalások terén. A magyar ügyfelek is nagyon fognak örülni.

Brüsszel kiadta a közleményt

A legtöbben már interneten keresztül intézzük a banki átutalásokat. Jó hír, hogy az Azonnali Fizetési Rendszer indulásával már körülbelül öt másodperc alatt teljesülnek a belföldi utalások.

Ugyebár ez nemcsak hétköznap, hanem hétvégén is működik, gyakorlatilag a nap 24 órájában. Választhatunk eseti, és állandó utalást is. Előbbi kényelmes lehet, ha valahova állandóan utalnunk kell egy bizonyos összeget.

Ha megkaptuk a kedvezményezett bankszámlaszámát, de nem tudjuk, melyik bankhoz tartozik a bankszámla, akkor az első három számjegyéből könnyen megtalálhatjuk a bank nevét az interneten.

Most az Európai Unió egy fontos dolgot jelentett be a banki átutalásokkal kapcsolatban. Hogy minek örülhetünk innentől, az a galériánkból kiderül!

Az Európai Unió közleményét a Pénzcentrum hozta le. Ebben rögtön kiemelik, hogy az új szabályok javítani fogják az európai gazdasági és pénzügyi szektor stratégiai autonómiáját.
Kattints a további képekért!

Elfogadta a lengyel kormány azt a törvényjavaslatot, amely lehetővé tenné a 15 év feletti lányoknak és nőknek az esemény utáni tabletta vény nélküli megvásárlását.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Fashion&Beauty
A 27 esztendős divatmodell mindenkit lehengerelt a The Apprentice című film cannes-i premierjén: a világsztár átlátszó ruhában, melltartó nélkül hódított a vörös szőnyegen.
Sztárok
13 esztendő telt el azóta, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg kimondták egymásnak a boldogító igent a londoni westminsteri apátságban, házasságuk pedig azóta is töretlen. Egy bennfentes szerint...
Lifestyle
Ha konyhai praktikákra van szükséged, valószínűleg nem Ryan Gosling az első, aki eszedbe jut, a színész viszont egy elképesztően zseni trükköt osztott meg nemrégiben rajongóival.