Lifestyle

Ettől a trükktől napokig illatozni fognak a frissen mosott ruhák

Ki ne imádná a mosás utáni illatfelhőt, ami a tiszta ruhák által belengi a lakást? Ám ez a kellemesség hamar elillan, ha néhány dolgot nem veszünk figyelembe.

Hiába találjuk meg az igazit

Sok nő hajlamos rá, hogy hosszú időn keresztül válogasson az öblítők között, hogy megtalálja a megfelelőt. Figyelembe vesszük az árat, az illatot, a márkát, a kiszerelést, azonban minden hiába, ha a ruhák tisztítása után nem figyelünk oda pár dologra. Akkor sajnos mindegy, melyiket választjuk, gyorsan búcsút inthetünk a kellemesen illatozó ruháknak. Most elárulunk pár tippet, amivel tovább élvezheted a frissességet. Lapozd fel a galériát a részletekért!

Az első ilyen aranyszabály, hogy amilyen gyorsan csak tudod, vedd ki a ruhákat a mosógépből. Ha sokáig ott hagyod, akkor állott lesz, ezt elkerülendő, amint hallod, hogy lejárt a mosás, egyből pakold is ki a tartalmát. Ezen kívül, kerüld a szárító használatát is, sokkal jobban megtartja a ruha az illatot, ha természetesen, magától szárad.
Kattints a további képekért!

Sokkal több jót teszel a kertednek és a környezetednek is, ha meghagyod a kertben a lehullott faleveleket. Máris eláruljuk miért!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A Mirror információ szerint Harry rájöhetett, hogy túl messzire ment a múltban a családjával szemben megfogalmazott kritikákkal, ezért a herceg állítólag jelenleg mást sem csinál, csak folyamatosan...
Sztárok
Tóth Gabi bizony tudja Puzsér Róbert telefonszámát, és néha üzenetet is szokott küldeni a kritikusnak. Hát, ők biztosan nem lesznek barátok a jövőben.
Utazás
Az Európai Bizottság európai városokat vizsgált. Szóba került a biztonság is, és egy magyar város is felkerült a listára, mint kevésbé biztonságos hely.