Lifestyle

A 9 éve elhunyt férjét látta meg a nő egy étterem reklámfilmjében, a tulajdonos megdöbbentő dolgot állít - Videó

Majdnem megállt az 59 éves nő szíve, amikor a Facebook-on belefutott egy étterem reklámvideójába. A felvételen a kilenc éve elhunyt férje ült egy asztalnál.

Videó

"Nem igazán használom a Facebook-ot, kivéve a barátok után való szaglászást vagy a találkozók megbeszélését. (...) Abban a pillanatban, amikor megláttam, azt gondoltam: "Ó, Istenem, ez Harry". Olyan gyorsan történt. Még csak gondolkodnom sem kellett, hiszen azonnal felismertem őt" - elevenítette fel a sokkoló pillanatot Lucy Watson a DaiyMail nevű brit lapnak nyilatkozva. A TWN.hu cikke szerint a nő azt is hozzátette: kétségei nincsenek afelől, hogy a felvételen, amit az étterem közzétett, a férje és a fia vacsorázik. "Harry magas, markáns férfi volt, ősz hajjal. Termete és szemüvege jellegzetes volt. Felismertem a kék pulóvert, amit viselt, és ott ül a fiával" - magyarázta Lucy. A sokkos állapotban lévő özvegy azonnal írt egy kommentet a felvétel alá. Az étterem válasza nem csak őt, az internetezőket is megdöbbentette.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Az emberek számára is tanulságos a cica története, talán nem véletlen, hogy ilyen sokakat meghat.
Lifestyle
Azt hitted, ilyen csak a filmekben fordulhat elő? Sajnos nem így van! Amikor Esther-Louise Heij fia úgy döntött, felkutatja a genetikai apját, álmában sem gondolta volna, hogy olyan sötét titokra...
Egészség
A figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar (ADHD) a koncentráció hiányán túlmutató tüneteket is okozhat, sőt, egészen változatosakat.