Lifestyle

Az utolsó pillanatban lépett le az esküvőről a vőlegény - a menyasszony reakciójától hátast dobott a násznép

Az ifjú nő nem szerette volna, ha a népes vendégsereg csüggedten, lehajtott fejjel távozik a meghiúsult esküvőről, ezért különös ötlete támadt.

Olajra lépett, nem frigyre

Minden nő rémálma, hogy a vőlegénye az oltár előkapujában, az esküvő napján hagyja faképnél. Ha a gyáva férfi még egy árva búcsúlevelet sem hagy, természetesen még nagyobb, még emésztőbb a cserben hagyott menyasszony fájdalma. A 27 esztendős Kayley Stead sosem hitte volna, hogy élete egy pontján át kell majd élnie ezt a megrázó élményt. A fiatal nő elmondhatatlanul lelkes volt, amikor három évvel fiatalabb szerelme, Kallum megkérte a kezét, s egy ideig úgy tűnt, nem is lehetne tökéletesebb az ifjú pár boldogsága. Szeptember 15-ére tűzték ki az esküvő időpontját, a nagy nap reggelén azonban Kallum váratlanul kereket oldott. Kayley fejében előző este csodaszép gondolatok kavarogtak az eljövendő ceremóniáról, amikor azonban realizálta, hogy "hű" társa olajra lépett ahelyett, hogy frigyre lépett volna vele, a rózsás álmokkal körülpárnázott, hamis illúziókra épített kis világa kártyavárként omlott össze. A Metro cikke szerint Kayley-nek csak a legelső reakciója volt a sokk. Mivel rengeteg pénzt ölt bele az esküvőbe, és úgy érezte, nem lenne tisztességes a barátnőivel, illetve a násznéppel szemben, ha a buli elmaradna, hirtelen különös ötlete támadt.

Lapozz tovább, még nincs vége a sztorinak!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.
Sztárok
Valószínűleg maga a hercegné sem számított arra, hogy idén egy asztalhoz ülhet majd az újdonsült királlyal és pereputtyával annyi év után.