Lifestyle

Izgatottan feküdt le az esküvője előtti este a 19 éves lány, most a temetésére gyűjtenek - Fotók

Élete legszebb napjának kellett volna lennie: a fiatal lány izgatottan feküdt le, majd váratlan tragédia történt.

Esküvő

Egy fiatal lány tragédiája járja körbe a világot: Paige Ruddyt egy keddi napon kísérte volna oltár elé a szerelme az amerikai Wisconsin állam Sauk megyéjének anyakönyvi hivatalában - de erre már soha nem kerül sor. A TWN.hu híre szerint előző este ugyanis tűz ütött ki annak a háznak a második emeletén, ahol a lány a vőlegényével, Logan Mitchell-Carterrel és a nagyszüleivel élt. "A tűzoltóknak sikerült a 19 éves lány kimenteniük a lángok közül, a kórházban azonban kiderült, hogy a fiatal nő túl sok füstöt lélegzett be, és agyvérzést kapott. Az orvosok mindent megpróbáltak, hogy megmentsék, de a lány két nappal később elhunyt" - írja a TWN.hu A rendőrség nyomozást indított - a lány családja megrendítő dolgokat osztott meg!

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Zöldség, gyümölcs...kultúrnövény? Mindenki úgy hívja, ahogy akarja, egy biztos: az őszi szezon sztárjaként ismert sütőtök nemcsak a hagyományos fogások kiváló alapanyaga, de a diétás étrendedben is...
Home&Design
Bár az időjárás továbbra sem erre utal, mégis itt az ősz, ideje az évszaknak megfelelő dekorációval borítani az otthonunkat. Mutatunk 5 trendet, amik segítenek ebben.
Lifestyle
A Bak olyan információkhoz jut, amiket pénzre válthat. Napi horoszkóp!