Lifestyle

Egypetéjű ikertestvérét látogatta meg a nő a kórházban: ami ott történt, az orvosokat is meglepte - Fotók

Önmagában már az is érdekes, ha az embernek ikertestvére van, a 23 éves lányok története azonban az orvosok szerint is példa nélküli.

Baba

A Pennsylvaniaban élő Rebecca Lawrence örömteli napokat tudhat maga mögött: az alig 23 éves lány május 25-én adott életet első gyermekének. A TWN.hu cikke szerint amikor a fiatal nő vajúdott, egyvalaki természetesen mellette volt: ikertestvére, Christina Keefer. Az már csak hab a tortán, hogy akkoriban már ő is mindenórás terhes volt. "Olyan furcsa volt, hogy a szülés alatt fájásai voltak, mert úgy tűnt, mintha nekem is fájdalmaim lennének - szóval bizonyos értelemben olyan volt, mint a szimpátiafájdalom" - emlékezett vissza a testvére szülésénél "segédkező" lány. Rebecca végül éjfél után világra hozta a lányát, Raylynnt, aztán váratlan dolog történt!

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Katalin hercegné elragadó titkot árult el középső gyermekéről, Saroltáról. Mint kiderült, a hercegnőnek van egy hobbija, aminek bármikor, bármilyen körülmények között szívesen hódol.
Sztárok
Szeptember 28-án lett volna 100 éves Kabos László Jászai Mari-díjas színész, komikus, a nevettetés mestere, akit kis Kabosként zárt szívébe a közönség az elmúlt évtizedekben.
Fashion&Beauty
A haj egészsége nemcsak attól függ, hogy mit viszünk be a testünkbe, hanem attól is, hogy milyen gondoskodást nyújtunk hajszálainknak.