Lifestyle

Vallottak a személyi edzők: ezt a hibát látják leggyakrabban a konditermekben

Az ausztrál személyi edző, Dylan Rivier összeszedte azokat a leggyakoribb hibákat, amiket szinte mindenki elkövet - talán te is, úgy, hogy eddig észre sem vetted.

Súlyos edzőtermi hibák

Az új év kezdete és a nyarat megelőző egy-két hónap kétségkívül az edzőtermek legforgalmasabb időszakai. Év elején mindenki rohan, hogy leadja az ünnepek alatt felszedett felesleges kilókat, majd következik néhány lazább hét és folytatódik az edzés a nyári alak eléréséért. Sok ember minél gyorsabb eredményre vágyik, emiatt pedig sokszor arra sem fordít kellő figyelmet, hogy biztonságosan, a rendszeresen előforduló hibákat elkerülve végezze a gyakorlatokat. Ebből pedig akár súlyos balesetek is adódhatnak. Az ausztrál személyi edző, Dylan Rivier a DailyMail kérésére összeszedte azokat a leggyakoribb hibákat, amiket szinte mindenki elkövet - sokszor anélkül, hogy egyáltalán észrevenné azt.

Lapozd fel a galériát és mutatjuk, miről van szó!

Rivier szerint a nők általában ott rontják el a dolgokat, hogy félnek azoktól a gépektől, amelyeken nagy súllyal kell dolgozni. "Még mindig él az a tévhit, hogy a súlyzózás kigyúrt állatokat farag a gyengébbik nem képviselőiből - ideje, hogy elfelejtsük ezt a butaságot!" - szögezte le, majd hozzátette: aki megfelelő méretű súllyal és korrekt ismétlésszámmal dolgozik, annak nem kell tartania attól, hogy túl izmos lesz.
Kattints a további képekért!

A banán általában a fogyókúrázók mumusa, így ha le szeretnénk dobni magunkról néhány kilót, biztosan lekerül a fogyasztandó gyümölcsök listájáról. Ez a nő most meghazudtolta az eddigi tényt, hihetetlen átalakulásról számolt be.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....
Home&Design
Úgy érzed ideje beújítani pár őszi lakberendezési kiegészítőt? Mutatjuk a jelenlegi kedvenceinket.
Fashion&Beauty
Nyáron sokan visszatérnek egy régi szabályhoz: ha kisüt a nap, világosítsd a hajszínedet! Éppen emiatt idén is kialakulóban van egy hajtrend, ami biztosan közönségkedvenc lesz: ez pedig a kaliforniai...