Lifestyle

Ez a 3 kérdés minden unalmas randit megment - Jól jegyezd meg őket!

Nincs annál kellemetlenebb, mintha egy randi pillanatok alatt unalomba fullad. Szerencsére akad néhány jó kérdés, ami megmentheti az egészet.

Randevú

Az első randiktól nem kell tartani - gondolják sokan, hiszen általában egy idegennel ül szemben az ember, akiről semmit nem tud. Így gyakran egy valóságos kérdezz-felelek lehet az első találkozásból. Igen ám, de a TWN.hu cikke szerint ebből így hamar feszültség is lehet, hiszen gyorsan a banális témák felé terelődhet a beszélgetés. "Egyik kínos csend követheti a másikat, az este pedig egy örökkévalóságnak tűnik majd" - írja a lap. Majd azt is hozzáteszik: szerencsére akadnak olyan kérdések, amelyeket az ilyen helyzetekre találták ki a szakemberek. Ha uncsi és kínos a randid, azonnal vesd be őket!

1. Mit tennél, ha a pénz nem lenne akadály? - Ahhoz, hogy kitörj az unalmas csevegés körforgásából, és a beszélgetéseteket a következő szintre emeld, tedd fel ezt a kérdést. Így azonnal felismerheted majd, hogy milyen személyiség áll a partnered mögött, és mik a prioritásai. A válasza felszínes szinten marad, vagy gyorsan megered a nyelve, hogy mi mindent is tehetne a korlátlan anyagi lehetőségeinek köszönhetően?
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!