Lifestyle

Elszabadult a buli: meghűlt a férfi ereiben a vér, amikor meglátta, mit művel a barátnője a szomszéd karjaiban

Bármilyen ártatlannak induljon is egy baráti összejövetel, sajnos mindig fennáll a veszély, hogy az események irányítása kicsúszik a résztvevők kezei közül.

Túl sokszor emelgette a poharat

Meghökkentő igaz történettel állt elő a Redditen egy csapodár nő - írja a Mirror. A hölgy részletesen beavatta a kíváncsi felhasználókat merész fordulatokkal tűzdelt sztorijába: minden akkor kezdődött, amikor szerelmével együtt úgy döntöttek, csapnak egy felszabadult, laza bulit, amire a barátaikat és a szomszédaikat is meghívják. Igen ám, de meggondolatlan hősnőnk túl sok italt fogyasztott az eseményen, és egy ponton túl az irányítás kicsúszott a kezei közül.

A buli egy pontján a nő összegabalyodott a szomszédjával (akit az elbeszélésében csak Joe-ként emleget). Végül heves csókcsata bontakozott ki kettejük között.
Kattints a további képekért!

A menyasszony a vőféllyel lépett félre az esküvő előtt. A vérig sértett vőlegény fondorlatos bosszút forralt.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Utazás
Földrajzi képrejtvény-sorozatunk következő felvonásában magunk mögött hagyjuk Európát, és célba veszünk egy távoli földrészt! Tarts velünk!
Lifestyle
Ez az ártatlannak tűnő üzenet órákig tartó szorongási hullámot idézhet elő. Íme, miért.
Lifestyle
Szinte minden háztartásban található muffin sütőforma, a legtöbben azonban nem tudják, milyen sokféle felhasználási módja van.