Elképesztő újdonságok Milánóban! Ismét robbantott a Samsung

Időzíteni tudni kell! Ezt a Samsung szakemberei is nagyon jól tudják, hiszen a lehető legideálisabb helyét és módját választották annak, hogy bemutassák legújabb, egészen elképesztő és egyedi projektjeiket. A Samsung munkatársait mi is elkísértük a Milano Design Weekre, ahol az első sorból láthattunk mindent.

Éljen a kreativitás!

Öt lelkes és tehetséges fiatal ötletei és egy Samsung S6 kell ahhoz, hogy mindennapi életünk során leegyszerűsítsük azokat a dolgokat, amikről eddig nem is hittük volna, hogy egy okostelefon által irányíthatóak. Ki ne szeretné, hogy lakása hőmérséklete önállóan szabályozza magát vagy okostelefonja segítségével irányítani tudja a hangfalak erősségét, miközben kedvenc slágerét hallgatja?

A Samsung Maestros Academy ösztöndíj programot hirdetett, ahol fiatal művészek kaptak lehetőséget, hogy kreativitásukat összekapcsolják a tudománnyal, ezáltal a technológiai piacon a hétköznapitól kissé eltérő designnal rendelkező eszközök is helyet kapjanak. A Milano Design Week remek lehetőséget adott arra, hogy egy exkluzív, de annál futurisztikusabb esemény által mutassák be a sajtónak a legújabb trendeket.

Túl sok volt az alkohol?

Sokan szeretnénk egy képzeletbeli vészjelzőt a vállunkon, ami pirosan villog és hangosan sípol, ha szervezetünk úgy érzi, túl sok már az alkoholból. Matteo Congiu és Lorenzo Manca még ennél is forradalmibb eszközt talált ki, amely amellett, hogy szervezetünket kíméli meg az estleges alkohol-túladagolástól, megkímél minket egy nem várt helytelen viselkedéstől is, ami az alkoholbefolyásoltság miatt alakulhat ki.

Ehhez nincs is szükségünk másra, mint egy Samsung S6-ra, egy fél perc alatt letölthető applikációra, valamint magára az Etilora, ami egy kis papírra nyomtatva kedves figurákkal prezentálja nekünk, hogy elég volt mára az alkoholból vagy esetleg ihatunk még egy pohárkával.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!