Lifestyle

Mindenképp tedd meg ezt az egy dolgot, mielőtt tömegbe mentek a gyerekkel - az élete múlhat rajta

Minden szülő egyik legnagyobb rémálma, hogy egy nagy tömegben sétálva egyszer csak eltűnik a gyermeke. Van viszont egy potenciálisan életmentő trükk, amit mindenképp érdemes bevetni, hiszen nemcsak a lelki békénket szolgálja, de a bajban is valódi segítséggel bír.

Életmentő trükk

Ha anyaként akár csak egyszer is szem elől vesztetted a gyermekedet, miközben házon kívül voltatok, ismerős lehet az a vérfagyasztó pánik, amit átéltél. Előfordulhat, hogy csak néhány pillanatra kerül ki a látóteredből, de sajnos az is megeshet, hogy egy nagyobb tömegben járkálva elveszítitek egymást. Ne adj Isten eltűnik a gyerkőc, mi az első dolgod? Jelented a biztonságiaknak, külterületen pedig a rendőrségnek! Ilyenkor a legelső kérdésük általában az a hatóságoknak, hogy milyen ruhát viselt a gyermek, különösen ügyelve a részletekre, hiszen azok tudnak igazi segítséget adni a keresésben. A legtöbben a kezdeti sokk miatt ilyenkor megszólalni sem tudnak, nemhogy mintákat és formákat felidézni. Ekkor lehet szükséged a Reddit fórumán terjedő trükkre, amely segítséget nyújthat az eltűnt gyerkőc mielőbbi azonosításában. Miről van szó pontosan? Lapozz a részletekért!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Nem csupán az ételek minősége, a kalóriabevitel és a testmozgás van befolyással a súlycsökkenésre – az sem mindegy, milyen szokásokat követünk a hétköznapokban, bizonyos tevékenységek ugyanis könnyen...
Sztárok
A zenész májrákban szenvedett, 85 éves korában halt meg a maryland-i Bowie-ban.
Lifestyle
Fizetőssé válik a hajdanán kiugró népszerűségű Citromail.