Elborzadtak, amikor megtudták az igazságot a halloweeni dekorációs kellékről - csak erős idegzetűeknek

Október 31-e Halloween, egy rendkívül népszerű ünnep, igaz, elsősorban Amerikában. Majdnem egy egész hónapot szentelnek annak, hogy az emberek izgalmas és hátborzongató dekorációval dobják fel környezetüket, hogy aztán a nagy napon heccből beöltözzenek mindenféle rémségnek. Csakhogy a való életben jó pár borzalmas, horrorba illő eset törtét ezen a napon.

Nem dekorációs elem volt

Az autósok órákon át egyszerűen elhajtottak a fán lógó nő mellett. Látták, mert nehéz volt nem észrevenni, mivel 4,5 méteren magasan lógott, de az évszakot figyelembe véve csak azt feltételezték, hogy ez egy újabb morbid dekoráció. Négy nap volt Halloween előtt, és a delaware-i Frederica izzó lámpásokkal, kitömött boszorkányokkal és műanyag csontvázakkal voltak tele. Ez a test azonban valódi volt. A rendőrséget órákkal azután hívták a helyszínre, hogy a nőt először látták, és valószínűleg egész éjszaka ott lógott. A hatóságok csak annyit árultak el, hogy a nő 42 éves volt, és úgy tűnt, felakasztotta magát.

Ha még több borzalomra vagy kíváncsi, ami Halloween napján történt, akkor olvass tovább!

Kattints a galériánkra!

A greenwich-i Halloween-gyilkosság 1975-ben megtalálták a 15 éves Martha Moxley véráztatta holttestét egy hideg halloween-i reggelen az amerikai Greenwichben. Martát olyan erősen verték össze egy golfütővel, hogy az ütő összetört, majd nyakon szúrták vele. Ezután a gyilkosa 24 méterrel odébb húzta, és a saját kertjében elásta. Hamarosan minden tekintet a 17 éves Tommy Skakelre, Robert F. Kennedy szenátor unokaöccsére fordult. A jelentések szerint Martha a Halloween előtti éjszakán kint volt a barátaival, és mindannyian elmentek egy buliba Skakelék házába. Tommy késő este távozott a buliból Marthával, de nem ért haza. A borzalmas greenwich-i Halloween-gyilkosság több mint 16 évig volt jegelve, majd 1998-ban, 23 évvel később megnevezték a gyilkost: Michael Skakel, Tommy testvére, aki szerelmes volt a lányba. Bár elítélték, 2013-ban óvadék ellenében kiengedték a börtönből.
Kattints a további képekért!

leadkép: 123rf.com

Oldalak