Lifestyle

Rájött, hogy egyszerre két nővel csalja a vőlegénye: az évszázad legdurvább bosszúját eszelte ki a dühös menyasszony

A nő akkor sem szólt egy szót sem, amikor szerelme bejelentette, hogy visszaülne az iskolapadba, és újabb egyetemi tanulmányokba kezdene. A jegyespár voltaképpen a menyasszony keresetéből élt - persze csak addig, amíg fény nem derült a megcsalásra.

Csak egyvalami éltette: a bosszú gondolata

Egyszerre megrázó és szórakoztató igaz históriáról adott hírt a Mirror. Hősnője egy fiatal hölgy, aki hosszú évek óta élt boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolatban a szerelmével. Románcuk olyannyira komolyra fordult, hogy már az esküvőt tervezgették, amikor hirtelen kiderült, hogy a férfi titokban két másik nővel is összeszűrte a levet. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a jegyespár már hosszú ideje a menyasszony keresetéből élt, a vőlegény ugyanis úgy döntött, hogy visszaül az iskolapadba, s minden idejét egyetemi tanulmányainak szenteli. Igen ám, de nagy igyekezetében véletlenül kikezdett egyik oktatójának asszisztensével, és - mintha ez még nem volna elegendő vétek - ezzel párhuzamosan szeretői viszonyba bonyolódott az egyik legjobb barátja szerelmével (!) is. A csalódott menyasszony úgy döntött, mindezt nem hagyja annyiban: zseniális bosszút állt a hűtlen férfin. Ha érdekelnek a bombasztikus revans részletei, lapozd fel galériánkat!

A jegyespár a hölgy keresetéből élt, s saját albérletük költségeit is a menyasszony fizette. A nő elhatározta, hogy felmondja az albérletet, ám erről előzetesen nem tájékoztatta a vőlegényt.
Kattints a további képekért!

A nőt már csak azért is felkészületlenül érte a felismerés, mert ebben az időszakban férjével épp gyermekáldás előtt álltak.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Fashion&Beauty
Ha te is szereted kipróbálni a konyhádban fellelhető, természetes alapanyagokat a bőrápolás során, akkor a rizslisztet is érdemes kipróbálnod!
Lifestyle
Bár a legnépszerűbb fogyókúrás ital kétségkívül az almaecetes- és a citromos víz, a TikTok-on most egy másik zsírégető „csodaszer” is felbukkant, amit az emberek előszeretettel fogyasztanak, ugyanis...
Lifestyle
Valószínűleg te is sokszor hallottad már, milyen fontos a folyadékbevitel a nyári hőségben, de gondoltad volna, hogy az sem mindegy, milyen ételeket fogyasztasz ilyenkor?