Egyedül voltak a tengerparton, ám a fotókon hátborzongató dolgot vettek észre

Amikor meglátták a képet rettegés fogta el őket.

Közös kirándulás

Apa és fia úgy tervezték, hogy leruccanak Skócia legszebb partjaihoz egy közös kirándulásra, így elindultak a St. Andrews partszakasz felé, ahol néhány közös kép után készítettek egy-egy szóló fotót is. Különösen élvezték a programot, hiszen annyira elhagyatott volt az egész terület, hogy csak a tenger morajlását hallották és így sokáig gyönyörködhettek a természet csodáiban. Pár óra múlva furcsa érzés fogta el őket, így tovább álltak. Ez az egyik fotó, amit ott készítettek, azoban nem vették észre azt, hogy valószínűleg más is volt velük egy időben a tengerparton. Lapozz!

Lapozz a cikk folytatásáért!

Oldalak

Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.