Egészségeset egyszerűen - Forradalmi megoldás a konyhában

Nem vagyok egy konyhatündér, ugyanakkor kezdő háziasszonyként igyekszem elsajátítani a sütés-főzés rejtelmeit. Persze már amikor jut rá időm. Hiszen munka mellett hétköznap esténként legtöbbször csak arra van erőm, hogy összedobjak egy gyors salátát, vagy elővegyek a fagyóból egy korábban elkészített ebédnekvalót. Megoldást talán (a bejárónőn túl) egy időt spóroló multifunkciós konyhai gép jelentene – jah, hogy létezik ilyen?

Okossütőt teszteltünk

Mikor megkaptuk tesztelésre a Samsungtól az egyik legújabb újdonságát, az okos sütőjét, megcsillant a remény fénye: egészségeset egyszerűen. A név ugyan megtévesztő, hiszen valójában egy mikrohullámú sütőről van szó sok okos funkcióval ellátva. Viszont először mi sem tudtuk eldönteni, mitől olyan extra ez a mikró, mitől tud többet, egyáltalán miért és kinek éri meg megvenni?

Aztán kipróbáltuk, leteszteltük!

Sajtóanyag híján az internetre és a kezelési útmutatóra hagyatkoztunk, próbáltunk rájönni, mi, merre hány óra. Azt ugyan nem sikerült kiderítenünk, hogy sütő helyett, vagy inkább annak kiegészítőjeként szánják-e, vagy csak simán egy mindennel megpakolt mikróval van dolgunk. Az biztos, hogy a kezelését illetően nem volt nehéz dolgunk, egyértelműek a piktogramok is – tehát egy kis utánolvasással könnyen kivitelezhető volt a „feladat”. Ráadásul a sütő mellé sok finomság is érkezett, így tényleg csak hozzá kellett látnunk!

A kapott szakácskönyvvel nagyon egyszerű, csupa móka és kacagás volt a főzés. Két receptnek veselkedtünk neki; padlizsán krémlevest és csőben sült válogatást (alias majonézes-gyömbéres zöldségcsoda) készítettünk, hogy senkinek se kelljen megszegnie az újévi fogadalmát, és lelkiismeret-furdalás nélkül bűnözhessen.

Az biztos, hogy a főzés jól összehozza a csapatot! Mindenki segédkezett, aki csak tudott, szerkesztőségünk percek alatt átalakult főzőstúdióvá és elmerültünk a gasztronómia rejtelmeiben.

Oldalak

Sztárok
Pár nappal ezelőtt röppent fel a hír, hogy a 82 éves legendás színész ismét apa lesz, azonban nem kellett sok idő, hogy kiderüljön, nem éppen felhőtlen apai boldogság övezi ezt az eseményt A...
Lifestyle
A csalók kreativitása végtelen, a banki adataink után most az e-mail fiókokon keresztül támadnak, méghozzá nem is akárhogyan.
Fashion&Beauty
Egyre népszerűbb a vegán bőr, de tudod pontosan, hogy miből is áll össze ez az anyag?