Húsleves
Tanulmányok bizonyítják, hogy a húslevesnek gyulladáscsökkentő és vírusellenes hatása van a benne rejlő vitaminok és antioxidánsok miatt. A só, valamint az evés közben belélegzett gőz szintén segít, hogy az eldugult légutak felszabaduljanak. Magas tápanyagtartalmát főleg a hagyma, a fokhagyma, és az egyéb zöldségek biztosítják.
Tippek a fogyasztásra:
- Tészta helyett tegyél minél több zöldséget a levesbe, így fokozva immunerősítő hatását.
- A levesbe főzz bele egy ujjnyi gyömbért is, ettől nemcsak vitamindúsabb, de pikánsabb is lesz és még erősebben hat a szervezeted egészségére.
Fotó: 123rf.com
Húsleves
Tanulmányok bizonyítják, hogy a húslevesnek gyulladáscsökkentő és vírusellenes hatása van a benne rejlő vitaminok és antioxidánsok miatt. A só, valamint az evés közben belélegzett gőz szintén segít, hogy az eldugult légutak felszabaduljanak. Magas tápanyagtartalmát főleg a hagyma, a fokhagyma, és az egyéb zöldségek biztosítják.
Tippek a fogyasztásra: