Bombaforma azonnal – Ezek a gyakorlatok 200 kalóriát égetnek el 3 perc alatt

Ha úgy érzed, ráférne a testedre egy kis edzés, ám nem vagy híve a hosszú, elnyújtott és kimerítő sportolásnak, akkor a cikkünk neked szól. Mutatunk 6 gyakorlatot, amik 200 kalóriát égetnek el 3 perc alatt, ráadásul az egész testet bombaformában tartják. Íme!

1.

Keress egy nem túl magas dobozt, vagy bármilyen más eszközt, amit biztonságosan használhatsz. Lépj rá, majd kezdd el váltogatni a lábaidat a képen látható módon. Legalább 3 percig ne hagyd abba a gyakorlatot – ez számít egy ismétlésnek.

2.

Guggolj le, de ne teljesen; a karjaidat a képen látható módon, egyenesen tartsd. Ha ez megvan, akkor ugorj fel, amilyen magasra csak tudsz, és igyekezz kinyújtani a tested. A földet érés legyen finom, puha, ne zuttyanj a padlóra úgy, mint egy zsák. Ha újra felvetted a kezdőpozíciót, akkor csináltál meg egy ismétlést.

3.

Ez az egyik legegyszerűbb, mégis leghatásosabb gyakorlat. Állj egyenesen, kezeid legyenek lazán behajlítva és felhúzva magad előtt. Ha ez kész, akkor már csak annyi a dolgod, hogy kinyújtott és összezárt lábakkal egyik oldalról a másikra ugrasz úgy, hogy a felsőtested egyenes és feszes marad. Ez számít egy ismétlésnek.

Fotók: popsugar.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!