Lifestyle

Te kihasználod a teljes ebédidőt? Ha nem, ennyit túlórázol egy évben

Kiszámolták, mennyi időt dolgozhatnak pluszban a munkavállalók.

Felmérés

Gondolkodtál már azon, hogy vajon hány perc, hány óra, hány nap lehet összesen egy év során az ebédidő kihasználatlan ideje? Amikor a kijelölt időt nem használjuk ki és hamarabb folytatjuk a munkát, mert már megettük az ebédet, lényegében magunknak szerzünk egy kis túlórát. Ha pedig a számítógép mellett esszük meg az aznapi menüt, azzal még több munkaidőt vállalunk a nyakunkba. A Mirrorban egy olyan tanulmány eredményeit ismertették, amit a közelmúltban végeztek brit kutatók. A felmérés során azt vizsgálták, vajon mennyit túlóráznak azok, akik nem használják ki az ebédidőt. Nem is hinnénk, hogy sok kicsi milyen sokra megy.

A folytatásért lapozz tovább!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Női rajongói legnagyobb bánatára Antonio Banderas szíve már hosszú ideje foglalt. A jóképű színész egy nála jóval fiatalabb hölgyért rajong, akit páratlan szépséggel áldott meg a sors.
Fashion&Beauty
Teri Hatcher a Született feleségek egyik legkedveltebb sztárja volt, szépségével pedig a férfi és a női nézőket is megbabonázta. Az immáron 58 éves színésznőn egyszerűen nem fog az idő, és ma is pont...
Sztárok
Réti Barnabás szinte semmit sem változott az évek alatt: a színész pont olyan sármos, mint anno, amikor megismertük őt az ország egyik legnépszerűbb sorozatának hála.