Lifestyle

Te köztük vagy? Ezek a duális csillagjegyek legfontosabb jellemvonásai, küldetéssel bír, aki közéjük tartozik

A duális szó egyfajta kettősséget jelent, amely ezen jegyeknél megjelenik elég egyértelműen, hiszen a Halaknál a két hal, az Ikrek esetében az ikerpár, a Mérlegben pedig a mérleg két oldalára utal. Ezek a jegyek tele vannak kettősségekkel.

Ikrek

Az Ikrek személyiségét alapjaiban meghatározza a kettősség, sokrétűség. Nehezen tudnak egy dolog mellett dönteni, ha viszont erre kötelezik őket, akkor könnyen sarokba szorítva érzik magukat. Ettől függetlenül ha az életük úgy alakul, hogy bátran és szabadon megélhetik a személyiségük kettősségeit, akkor könnyen eljuthatnak a harmónia, kiteljesedés szintjére.

Halak

A Halak híresek gazdag fantáziavilágukról, azonban időnként hajlamosak összemosni a valóságot a fantáziákkal. Ezt hivatott szimbolizálni a Halak jelképe is, mely két ellentétes irányba néző halat ábrázol, amelyek közül az egyik a spiritualitás, a másik pedig a materiális világot jelenti. Ezért is tartoznak a duális csillagjegyek közé.

Mérleg

A Mérleg egy speciális eset, a duális mivolt másképp jelenik meg, mint a fenti két csillagjegynél. A Mérleg ugyanis az egyensúlyra, a harmóniára és az igazságra való törekvést testesíti meg, éppen ezért a két serpenyő egyben az emberi kapcsolatok fontosságát is jelképezi. A Mérlegek esetében küldetés, hogy ne mindig a saját akaratukat és szempontjaikat érvényesítsék, hanem igyekezzenek másokat magukhoz egyenrangú módon figyelembe venni.

Fotó: 123rf Forrás: Wellandgood

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Valószínűleg te is álmodoztál már tökéletes, hófehér mosolyról, melyre rengeteg házi praktikát találhatunk az interneten. De vajon mind biztonságos?
Lifestyle
A kutyái már lefekvéskor nyugtalanok voltak, de ő nem vett róla tudomást. Csak másnap reggel derült ki, hogy miért viselkedtek furán az ebek.
Lifestyle
Nem kell többet a kertet ellepő kártevőktől tartanod, ha ezt az olcsó, két összetevős "csodasprayt" használod a növényeiden.