Lifestyle

Donald Trump elárulta, belenyugodna-e, ha végül letöltendő börtönbüntetéssel sújtanák

A volt elnök és republikánus elnökjelölt a Fox News hírtelevízióban helyi idő szerint vasárnap sugárzott interjúban úgy fogalmazott, hogy ez a dolgok menete, ugyanakkor megjegyezte, abban nem biztos, hogy a közvélemény elfogadja-e majd az ítéletet, mert – szavai szerint – eljön egy „töréspont”.

"A választási siker lesz a bosszú"

A politikus az ítélet következményeivel kapcsolatban kijelentette, hogy a választási „siker lesz a bosszú”, a bűnpert kezdeményező embereket pedig „gonosz” és „beteg embereknek” nevezte.

Az amerikai intézményekben való bizalomra vonatkozó kérdésre válaszolva kijelentette, hogy elnökké választása esetén megszüntetné a 2001. szeptember 11-i egyesült államokbeli terrortámadásokról szóló akták minősítését, valamint feloldaná a Kennedy-gyilkosságról szóló még titkos iratok minősítését és támogatja az Epstein-akták nyilvánosságát is.

Nevek említése nélkül hozzátette, hogy két emberre gondol, mint lehetséges igazságügyi miniszter, amennyiben megnyeri az elnökválasztást, megjegyezve, hogy az előző elnöksége idején elkövetett hibákat nem akarja megismételni, amikor a posztra jelölteket keres.

A Trump-perben hozott elmarasztaló esküdtszéki döntésre vasárnap reagált a kongresszus alsóházának republikánus elnöke, aki szintén a Fox News televízióban azt mondta, hogy a képviselőházi republikánusok minden rendelkezésükre álló eszközt felhasználnak majd, hogy visszavágjanak a szavai szerint korrupt ügyészeknek. Mike Johnson a kongresszus felügyelő szerepkörét említette eszközként, hangsúlyozva, hogy minden tekintetben a törvény keretein belül, a jogállami normákat figyelembe véve járnak majd el.
Kattints a további képekért!

Dr. John Gartner pszichológus személyes küldetésének érzi, hogy figyelmeztesse az embereket Donald Trump alkalmatlanságáról, mint elnök, ugyanis a szakember szerint Trump egy bizonyos mentális betegség miatt képtelen lenne elvégezni a munkáját, ha újra megválasztanák őt.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Sztárok
Egyvalami bizonyos: brit trónörökösnek lenni nem csupán hatalmas felelősséggel, de busás vagyonnal is jár.
Sztárok
A legendás karakterszínész Mads Mikkelsen fia a megszólalásig hasonlít a híres édesapjára, bár Carl Jacobsen nem használja ki ennek az előnyeit, ugyanis nem lett belőle sem színész, sem pedig modell...
Lifestyle
Az összeköltözés egy párkapcsolat jelentős mérföldköve, amely számos változást és kihívást hozhat magával.