Döbbenet: Ez a két egyszerű kérdés tényleg minden vitát lezár

Ha nagy vitába, netán vérre menő veszekedésbe keveredtél kedveseddel, barátnőddel vagy valamelyik családtagoddal, tedd fel magadnak ezt a két kérdést – a tudomány mai állása szerint ez az egyszerű módszer ugyanis minden vitát megold!

Egy csapásra megoldódhatnak a gondjait, ha ezt a vitamegoldó módszert alkalmazod

Minden társas kapcsolatnak megvannak a maga mélységei és csúcsai, hiszen még a legidillibb szerelemben élők is sokszor megküzdenek a másikkal – épp ezért, nem érdemes a vérre menő vitákat túlgondolni, mert sehová nem vezetnek.

A tudomány mai álláspontja szerint viszont létezik két olyan kulcskérdés, melyek feltevése nemcsak megszünteti a vitákat, hanem segítenek abban, hogy a veszekedés hevében érzelmileg ne ragadtassuk el magunkat és tisztán tudjunk gondolkodni a lebosszantóbb szituációkban is.

A kérdéseket tehát nem is a partnerednek, hanem saját magadnak kell feltenned – ezzel is kedvezően tudod befolyásolni a konfliktuskezelő tulajdonságaidat és jellemedet.

Kíváncsi vagy arra, melyik az a két kérdés? A következő oldalon eláruljuk neked! Lapozz tovább, mert a cikkünknek nincs vége.

Fotó: 123rf

Oldalak

  • 1
  • 2