Lifestyle

DNS-tesztet csináltatott a háromgyerekes házaspár, az eredmény sokkolta őket - Videó

A nő és a férje 17 éve él boldog házasságban, és három gyermekük van. Most azonban kiderült a keserű igazság.

Család

Egy TikTok-videóban fedte fel a család különös történetét egy nő: Celina és a férje 2006-ban ismerkedtek meg, és alig 4 hónap után úgy döntöttek, összekötik az életüket - kezdi cikkét a TWN.hu. "Feltehetően sokan gondolták úgy a környezetükben, hogy meggondolatlanság ilyen hirtelen dönteni ilyen nagy dolgokról, de az idő őket igazolta. Az esküvőjüket követően sorra érkeztek a gyerekek a családjukba, akiket békében, szeretetben neveltek. Egészen addig, míg a nő el nem kezdte kutatni a családfáját, amihez végül egy DNS-tesztet is csináltatott" - írja a lap. Az eredménye nem csak őt, hanem a videójának köszönhetően most az egész világot sokkolja.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.