Lifestyle

Április havi szerelmi horoszkóp: Az Oroszlánnak olyan szerelemben lehet része, amilyenről eddig csak a romantikus regényekben olvasott.

A Szűz a szerelmével egy következő szintre lép vagy szakítanak a hónapban. Íme, az áprilisi előrejelzésünk!

III.21. - IVI.20.

Kos

Áprilisban sem tudsz igazán lazítani, a munkahelyi feszültség a problémáidnak a legnagyobb forrása. Kevesebb idő jut a párodra, a vele töltött időt sem tudod maradéktalanul élvezni. Folyamatosan az elmaradt kötelezettségeiden kattogsz, ez pedig kiélezi a köztetek lévő egyre nagyobb feszültséget. Ebben a hónapban az lenne a legfontosabb feladatod, hogy megtaláld az egyensúlyt a magánéleted és a munkád között. Próbálj meg hatékonyabb időbeosztást kialakítani, és több közös programot szervezni pároddal.


IV.21. - V.20.

Bika

A hónap során rengeteg meghitt, romantikus és szerelmes pillanatot élhetsz át. Ettől függetlenül fáradtnak, kimerültnek érezheted magad, ami miatt nem tudod teljesen átadni magad a szerelemnek. Mintha az elmúlt időszak minden nehézsége ebben a hónapban nehezedne a válladra. Próbálj meg minél több otthoni kikapcsolódást beiktatni, amit kettesben tölthetsz a pároddal. Ha egyedülálló vagy, nagy eséllyel a hónap végén megtalálhat a szerelem.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ebben a hónapban csupa jó dologra számíthatsz a szerelmi életedben. Rengeteg lehetőséged lesz átgondolni, megbeszélni életednek, kapcsolatodnak fontos kérdéseit. Fontos lenne, hogy ebben az időszakban lassíts, figyelj az érzéseidre, belső hangodra, keresd meg az esetleges félelmeid vagy bizonytalanságod valódi okait. Ebben a hónapban feljöhetnek régi emlékek, érzések, amelyek talán túlságosan felkavarhatnak. Akár egy érdekes találkozásban is részed lehet a múltadból egy számodra fontos illetővel.


VI.22. - VII.22

Rák

Komoly fordulat várható a magánéletedben. Ez az időszak felkavaró érzelmeket hozhat, előtörhetnek az elfojtott, régóta gyűjtögetett sérelmek, amelyeket már régóta cipelsz a lelkedben. Ha fontos neked a párkapcsolatod, akkor érdemes időt szakítani egy komolyabb beszélgetésre. Amennyiben párkeresésben vagy, a régi csalódások emlékei meggátolhatnak abban, hogy nyitott legyél egy új kapcsolatra.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ez a hónap az új szerelemnek kedvez. Ha párkeresésben vagy most rád találhat egy szenvedélyes, minden képzeletedet felülmúló szerelem. Használj ki minden alkalmat az ismerkedésre. A párkapcsolatban élők között komoly vita alakulhat ki talán a pénz miatt. Mindketten vigyázzatok arra, hogy ne hangozzanak el olyan bántó szavak, amelyekkel végérvényesen megsebezhetitek egymást.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Először magadban kell bíznod és hinned, hogy szerethető vagy, önmagadért, azért aki vagy. Csak ezután jelenik meg a társ, aki kézzelfoghatóvá teszi a szerelemről alkotott álmaidat. Párkapcsolatban élőknek ebben a hónapban komoly változás van készülőben. Kapcsolatuk egy magasabb szintre emelkedik vagy elválnak útjaik. Ha úgy érzitek, elrontottatok valamit és szeretnétek helyrehozni, ez az időszak remek lehetőség erre.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Ebben a hónapban a teljes érzelmi skálát lesz alkalmad megélni: szenvedélyt, szerelmet, konfliktust, féltékenységet. Ne ijedj meg a nehézségektől, inkább használd fel arra, hogy kiállsz magadért. Vállald fel az érzéseidet, vágyaidat, gondolkodj el egy kicsit magadról, álmaidról, aztán nézd meg, így éled-e az életed? Párkeresőknek nagyon sok lehetősége lesz az ismerkedésre, a szerelemre. A hónap közepén használj ki minden alkalmat az ismerkedésre!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Nagyon tudsz szeretni, de gyűlölni is. Szélsőséges érzelmeid ebben az időszakban még jobban felerősödnek. A hónap közepén felszínre tör benned egy erős vágy egy szenvedélyes kapcsolat után, vagy éppen a meglévő kapcsolatod átalakítására vágysz. Ha van lehetőséged utazz el a pároddal, a környezetváltozás jót tesz a kapcsolatotoknak. Most nagy szükséged van rá, hogy más nézőpontból lásd az érzelmeidet, vágyaidat.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Izgalmas, fordulatokkal teli időszak vár rád ebben a hónapban. Lehetőséged adódik tisztázni fontos kérdéseket, és új alapokra helyezheted a meglévő kapcsolatodat. Amennyiben éppen párkeresésben vagy, a nagy szerelem is rád találhat. Párban vagy pár nélkül ez a hónap tökéletesen alkalmas arra, hogy tisztába kerülj saját érzéseiddel. Ez egy kifejezetten romantikus időszak, érdemes most átadnod magad a szerelem és a szórakozás által nyújtott örömöknek.


XII.22. - I.20.

Bak

Fáradtnak, kimerültnek érzed magad, a mostanában fennálló körülmények tovább rontanak ezen az állapoton. A hónap első felében próbálj meg minél több kötelezettséget, feladatot letudni. A hónap vége tökéletesen alkalmas lesz arra, hogy kilépj a mókuskerékből, lazíts, pihenj, amennyit csak tudsz. Tölts minél több időt a pároddal, a szeretteiddel. A közös élményekből sokat töltekezhetsz, és végre megoszthatjátok egymással az érzéseiteket, vágyaitokat.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Hamarosan elindulnak a változások, amelyek jócskán felpezsdítik az érzelmi életedet. De a legfontosabb az lenne, hogy addig tisztázni tudj magadban néhány dolgot. Mennyire fontos a kapcsolatod? Mennyire vagy kompromisszumkész? Amennyiben még keresed a párod, hajlandó vagy feláldozni a szabadságodat egy szerelemért? Ebben az időszakban minden esélyed megvan arra, hogy megtaláld ezekre a kérdésekre a válaszokat.


II.21. - III.20.

Halak

A hónap során sokkal racionálisabb vagy, mint általában. Még a tavasz hangulata sem visz el az álmodozás, a fantázia birodalmába. Az érzelmeid stabilizálódnak, sokkal racionálisabban kezeled az érzelmi problémákat. Ha megoldandó helyzet van a kapcsolatodban, most nagyon jó eséllyel tudod rendezni őket. A párjukat keresőknek a hónap közepe hozhat egetrengető szerelmet, forró pillanatokat, ne keress kibúvót, vesd bele magad!

Leadfotó: unsplash.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Varga Csaba pótolólagos oxigén és serpák nélkül szeretne feljutni a Himalája 8125 méter magasban található Nanga Parbat csúcsára.
Lifestyle
Gyönyörű júniusi reggelre ébredhettünk ma. Kezdhetnénk így is ezt a cikket, ez azonban sajnos nem igaz.
Fashion&Beauty
Mutatjuk a 2023-as nyári manikűrtrendeket, amelyek között biztosan találsz neked valót.