Lifestyle

Poénból csináltatott DNS-tesztet a fiatal lány, szíven ütötte a végeredmény: édesanyja legsötétebb titkára derült fény

Sosem tudhatjuk, mekkora darázsfészekbe nyúlunk, ha DNS-tesztet csináltatunk.

Furcsa kérést intézett hozzá az édesanyja

Megrendítő igaz történet látott napvilágot a Mirror hasábjain. Főhőse, egy fiatal lány a közelmúltban szólalkozott össze édesanyjával, amiért a nő ellenségesen viselkedett vele és a bátyjával. A srác nemrégiben szakított a barátnőjével, és ahelyett, hogy vigasztalta volna, kőszívű édesanyja csúnyán lekorholta: többek között a fejéhez vágta, hogy most nagyot csökkent az esélye annak, hogy valaha is nagymamává váljon. A két testvér egy idő után megelégelte a feszültséggel terhes otthoni légkört, és úgy döntöttek, elköltöznek a szülői házból. Már közös albérletükben éltek, amikor megfogant bennük az ötlet, hogy DNS-tesztet csináltatnak. Az édesanya megkérte a fiatal lányt, hogy ő inkább ne vállalkozzon a tesztre. Persze mindenki tudja, mi az eredménye az efféle szülői tiltásnak...

A lányt már jó előre elfogta a félelem - attól rettegett, hogy a teszt fényt derít rá: valójában nem is a biológiai szülei nevelték fel.
Kattints a további képekért!

Persze már a szakítóok is döbbenetes. Ráadásul a történetnek van egy harmadik szereplője is, aki nem más, mint a vőlegény exe.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
A legújabb nadrágtrend igen megosztó, azonban a divatrajongók könnyedén becsempészhetik a ruhatárukba.
Lifestyle
A Skorpió erőteljes és megmagyarázhatatlan nyugtalanságot tapasztalhat. Napi horoszkóp!
Fashion&Beauty
Jennifer Aniston korábban már többször is megosztotta gondolatait az életében valaha kipróbált, akár egészen bizarr szépségápolási kezelésekről, van viszont egy, amely valóban nagyon bevált neki.