Lifestyle

Poénból csináltatott DNS-tesztet a lány, majdnem elájult, amikor meglátta a végeredményt

Rég eltemetett családi titokra derített fényt, ráadásul teljesen véletlenül.

Élete legfájóbb felismerésével szembesült

Nagyszerű szórakozásnak indult, szívszaggató családi dráma lett a vége: egy 20 éves lány nemrégiben elhatározta, hogy DNS-teszttel lepi meg saját magát - írja a Mirror. Ifjú hősnőnk hosszú évekkel ezelőtt elveszítette édesanyját, így aztán az apukájával él egy fedél alatt, de nagybátyja - és famíliája - csak egy kőhajításnyira él tőlük, így szerencsére a család másik ágára is bármikor számíthatnak. A lány lélegzetvisszafojtva várta a teszt eredményeit. Kíváncsiságát csak tovább csigázta a tudat, hogy édesapja egy ismerősétől ajándékba kapott a születésnapjára egy másik tesztet, így egyszerre ketten izgulhattak az eredmények miatt. Nos, amikor az öt hetes várakozási idő letelt, a fiatal lány élete legfájdalmasabb felismerésével szembesült.

A lány keserűen panaszolta a Redditen, hogy a férfi, akit a biológiai édesapjának hitt, valójában egészen más rokoni szállal kötődik hozzá.
Kattints a további képekért!

Sohasem gondolta volna, hogy egy ártalmatlannak tűnő DNS-teszt miatt kerül majd veszélybe az esküvője.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Lifestyle
Sokan töltik az okostelefonjukat maguk mellett az ágyban - írja a TWN.hu. Igen ám, de ez nemcsak a készülék, hanem a tulajdonosa számára is komoly veszélyeket rejt.
Lifestyle
A Nyilast pozitív energiák veszik körbe, használja ki őket! Napi horoszkóp.
Sztárok
1997. július elsején ünnepelte 36. születésnapját a hercegné: akkor még nem tudta, de ez volt számára az utolsó.