Lifestyle

Poénból csináltatott DNS-tesztet a lány, majdnem elájult, amikor meglátta a végeredményt

Rég eltemetett családi titokra derített fényt, ráadásul teljesen véletlenül.

Élete legfájóbb felismerésével szembesült

Nagyszerű szórakozásnak indult, szívszaggató családi dráma lett a vége: egy 20 éves lány nemrégiben elhatározta, hogy DNS-teszttel lepi meg saját magát - írja a Mirror. Ifjú hősnőnk hosszú évekkel ezelőtt elveszítette édesanyját, így aztán az apukájával él egy fedél alatt, de nagybátyja - és famíliája - csak egy kőhajításnyira él tőlük, így szerencsére a család másik ágára is bármikor számíthatnak. A lány lélegzetvisszafojtva várta a teszt eredményeit. Kíváncsiságát csak tovább csigázta a tudat, hogy édesapja egy ismerősétől ajándékba kapott a születésnapjára egy másik tesztet, így egyszerre ketten izgulhattak az eredmények miatt. Nos, amikor az öt hetes várakozási idő letelt, a fiatal lány élete legfájdalmasabb felismerésével szembesült.

A lány keserűen panaszolta a Redditen, hogy a férfi, akit a biológiai édesapjának hitt, valójában egészen más rokoni szállal kötődik hozzá.
Kattints a további képekért!

Sohasem gondolta volna, hogy egy ártalmatlannak tűnő DNS-teszt miatt kerül majd veszélybe az esküvője.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Lifestyle
A KSH adatai szerint 2023 második felében több mint 4000 bolt zárt be Magyarországon, és az aggasztó tendencia egyelőre megállíthatatlannak tűnik.
Lifestyle
Ugyebár már voltak gondok a REpont visszaváltó automatákkal Magyarországon, de a többségük kiválóan működik. A nagy kérdés, hogy lehet velük csalni is?