Lifestyle

Újabb streaming szolgáltatás lesz elérhető Magyarországon – a kicsik és nagyok is imádni fogják

A Disney + bejelentette, hogy szolgáltatását idén nyártól újabb 42 országban - köztük Magyaroszágon - elérhetővé teszi Európában, a Közel-Keleten és Afrikában.

Egy újabb streamingszolgáltató lesz elérhető hazánkban

A Disney+, a The Walt Disney Company streaming szolgáltatója, megerősítette, hogy szolgáltatását idén nyártól 42 országban és 11 új territóriumban elérhetővé teszi. Az új országok között található egyebek mellett Magyarország, Dél-Afrika, Törökország, Lengyelország és az Egyesült Arab Emírségek. A Disney+ a világ legkedveltebb alkotásainak otthona, ugyanis kínálatában megtalálhatóak az exkluzív, eredeti tartalmak, sok ezer eredeti Disney, Pixar, Marvel, Star Wars és National Geographic epizódok, filmek. A gazdag választékban a Star – általános szórakoztatás – is szerepel.

Az országok teljes listája, ahol a Disney+ elérhetővé válik idén nyáron:

Albánia, Algéria, Andorra, Bahrein, Bosznia és Hercegovina, Bulgária, Csehország, Dél-Afrika, Egyesült Arab Emírségek, Egyiptom, Észak-Macedónia, Észtország, Görögország, Horvátország, Irak, Izrael, Jemen, Jordánia, Katar, Koszovó, Kuvait, Lengyelország, Lettország, Libanon, Líbia, Liechtenstein, Litvánia, Magyarország, Málta, Marokkó,Montenegró, Omán, Palesztin Autonómia, Románia, San Marino, Szaúd-Arábia, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Törökország, Tunézia, Vatikán

Úgy tűnik, az elmúlt másfél év bezártsága több szinten is megváltoztatott minket. Kevesebbet panaszkodunk, viszont hamarabb dühbe gurulunk, ha valami nem úgy alakul, ahogy azt mi szeretnénk.

Fotó: Getty images

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Lifestyle
Sztárok
A herceg 8 év együttjárás után tette fel a nagy kérdést Katalinnak, de kiderült, hogy miért várakoztatta ennyi ideig szerelmét.
Lifestyle
Az Oroszlán fokozottan figyeljen oda az egészségére. Napi horoszkóp!
Sztárok
A Bad Boys univerzum gyakorlatilag neki köszönheti a legkultikusabb jelenetét, amikor Will Smith és Martin Lawrence rommá szívatja az ajtóban állva.